"SVE BIH DAO ZA TITULU": Stanojević odbio ponudu drugog kluba da bi u Partizanu završio započeto!

Novosti online

07. 02. 2022. u 17:52

PARTIZAN je okončao pripreme i vree je da se krene sa utakmicama za bodove. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević sumirao je urađeno u Antaliji.

СВЕ БИХ ДАО ЗА ТИТУЛУ: Станојевић одбио понуду другог клуба да би у Партизану завршио започето!

FOTO: FK Partizan

Strateg kluba iz Humske je istakao da je jedino važno da ekipa na kraju sezona prva prođe kroz cilj, tačnije da osvoji titulu.

- Žestoko krećemo. Predstoje nam teške utakmice, ali posle paklenog februara ide pakleni mart. U februaru imamo Niš, teško gostovanje na kojem smo poslednji put izgubili 0:1, znamo šta nas čeka i spremni smo na to. Posle februara međutim dolaze pakleni mart, pakleni april i najpakleniji maj. Nadam se da ćemo doći u situaciju da do kraja budemo u borbi za titulu - rekao je Stanojević.

Stanojević: Sve bih dao za titulu

Naglasio je da je prvenstvo prioretit, te da je ono ispred Lige konferencija i Kupa Srbije.

- Za titulu bih se odrekao oba ostala takmičenja, nemam nikakvu dilemu. Ništa me u životu ne interesuje osim titule. Da znam da ću igrati finale Lige konferencije ili da ću uzeti Kup Srbije, ne interesuje me uopšte. Titula je nešto za šta svi ovde živimo, svi dišemo za to i sve bismo dali za nju.

Otkrio je da su on i nekolicina igrača odbili ponude da promene sredinu, a sve to kako bi završili započet posao.

- Imali smo izvanredne ponude za tri igrača. Ne govorim o Milovanoviću, već o Jojiću, Zdjelaru i Markoviću. Odbili su ponude iako su imali mnogo bolje finansijske uslove nego ovde, trostruko veću zaradu u ozbiljnim ligama. Rekli su da žele da ostanu do juna, završe započeti posao i ja sam oduševljen tom činjenicom. Ostale ponude koje ne mogu da se odbiju klub će naravno prihvatiti, ali to je do Ilieva, Vazure i predsednika Vučelića. Zvali su i Vujačića, bilo je ponuda i za mene pre nego što sam potpisao ugovor. Partizan uvek mnogo više donese svima nama nego što mi damo njemu. Svi mi smo dobili dobre ponude, jer smo u Partizanu. Srećan sam što igrači imaju želju da ostanu, ali sam rekao ukoliko neko želi da ide, ako se tako oseća, dugo je u klubu, nema nikakvih problema, samo neka tu odluku donese na vreme. Sada je već kraj priprema i niko neće ići u ovom prelaznom roku.

Aleksandar Stanojević i Miloš Jojić/FOTO: M. Vukadinović

Trener Partizana je naveo i da nema pritiska.

- Imao bih veći pritisak da sam na minus pet. Onda bi značilo da je sa svakom nerešenom ili porazom gotovo. Srećan sam sa ovom vrstom pritiska, što ipak ne znači da je kraj. Jedna nerešena utakmica i već ste na tri, a imate i direktan duel. Nemam ni manji, ni veći pritisak, u tom smislu. Breme je svakog dana sve veće kako vam se približava kraj sezone. Kada postoji pritisak srećan sam jer znači da to što radimo vredi - rekao je Stanojević.

Podsetimo, Partizan prvu utakmicu u nastavku sezone igra u subotu protiv Radničkog u Nišu od 14.30.

BONUS VIDEO: ČEKA NAS PAKLENI FEBRUAR: Trener Partizana Stanojević o nastavku sezone

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!