"LUKA JOVIĆ JE DRVO"! Španci razapeli Srbina, Ostrvljani ga preselili u London

Novosti online

25. 01. 2022. u 11:15

LUKA Jović se opet našao u nemilosti španskih medija. Tamošnji novinari se utrkuju ko će napisati nešto loše o Srbinu.

ЛУКА ЈОВИЋ ЈЕ ДРВО! Шпанци разапели Србина, Острвљани га преселили у Лондон

Foto Instagram/lukajovic

Pobednik je Alehandro Alkasar, koji je žestoko napao Srbina, nazivajući ga čak "drvetom", s obzirom na to da na dva meča sa Elčeom nije uputio šut ka golu rivala.

- U Ančelotijevom timu postoji nekoliko igrača od kojih se očekuje više, ali od onih koji najviše frustriraju, prvi je srpski napadač. On je u trećoj sezoni u klubu i postaje 'kopačka od drveta', jer nikako ne može da postigne gol - piše novinar Alehandro Alkasar.

On opisuje Jovića kao isuviše hladnog na terenu, da ne pokazuje da mu je mnogo stalo i čak navodi da u Realu počinju da dižu ruke od Srbina, koji je do sada postigao tri pogotka u 47 upisanih nastupa.

- Kup kralja je takmičenje u kojem treneri mogu da naprave promene i vide koji igrači mogu da pokažu nešto dobro, ali to nije slučaj sa Jovićem. U oba meča protiv Elčea Srbin je igrao, a Real se mučio jer Benzema i Vinisijus nisu bili na svom nivou. Na dva meča Real je imao 53 šuta na gol Elčea, postigli su četiri pogotka, a 17 od 21 igrača su šutirali na gol - samo Jović, vezista Valverde i dvojica golmana nisu - navodi se u tekstu.

Ostrvski mediji pišu da je Arsenal zainteresovan za Luku Jovića. Tim iz Londona nastavlja poteru za odgovarajućim golegeterom, koji je neophodan ekipi Mikela Artete, a „San“ piše da je izbor pao upravo na Jovića.

Nije prvi put da se povezuju Jović i Arsenal, a i sada se navodno radi o kratkoročnoj pozajmici. Takođe se piše da je Arsenal bio zainteresovan za Aleksandera Isaku, ali 90.000.000 evra je prevelika cifra za njih, te se okreću Joviću, za kog Real verovatno neće tražiti tako veliku cifru.

Navodi se da bi Madriđani bili zadovoljni ponudom od 63.000.000 evra, ali verovatno bi prihvatili i manje.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽELIM DA KAŽEM ŠTA MI JE NA SRCU: Igor Duljaj emotivno govorio o sinu Dejana Stankovića