"ON JE SRBIN I NIJE ZA VELIKE KLUBOVE": Dušan Vlahović dobio kritike koje nije očekivao

Novosti online

20. 01. 2022. u 09:03

DUŠAN Vlahović je centralna tema svih fudbalskih dešavanja na Apeninima.

ОН ЈЕ СРБИН И НИЈЕ ЗА ВЕЛИКЕ КЛУБОВЕ: Душан Влаховић добио критике које није очекивао

Foto: EPA-EFE

Šta god Srbin da uradi to se gleda kroz posebnu prizmu, analiziraju se njegovi golovi, ali i promašaji, pa ne čudi što je jedna od udarnih emisija na Apeninima, gde je Kristijan Vijeri ugostio Antonija Kasana, najviše pažnje posvetila napadaču Fiorentine.

Bobo Vijeri je poznat kao obožavalac Vlahovića, što se ne može reći i za Kasana, koji je miksao hvalu i kritiku na račun Dušana.

- On je Srbin i ima sve atribute igrača iz tog podneblja. Ako imaš 50 šuteva po utakmici, gol možeš da postigneš i sa 50 godina. Što ideš na viši nivo, to je teže - krenuo je Kasano udarnički na Vlahovića.

Bivši napadač Real Madrida ne spori da Vlahović radi odličan posao u Violi, ali ne vidi da bi njegov kvalitet isplivao u najboljim evropskim klubovima.

- On radi dobar posao u timu kakav je Fjorentina, ali on nije igrač za top klubove poput Mančester sitija ili Bajerna iz Minhena. No, hajde da vidimo. Po meni on je kao Lukaku, odličan u Italiji, ali hajde da ga vidimo u Evropi. Iskreno, imam određene sumnje u njega - mišljenja je Kasano.

Kasano je na kraju istakao da je siguran da Vlahović neće napuštati Apenine.

- Ide u Juventus. Mada i kada igraš u Juventusu, težina dresa postaje veća - zaključio je Kasano.

Prethodnih dana su kružile mnoge teorije, Juventus se pominjao kao najrealnija opcija. Međutim, pisalo se da je Vlahović blizu i Ostrva, tačnije Arsenala. Tobdžije su navodno spremne da plate 55.000.000 evra i pošalju u suprotnom smeru Lukasa Toreiru. 

Roko Komiso, vlasnik Fiorentine, navodno nema ništa protiv i odluka je u rukama Dušana Vlahovića, koji bi najradije opet u crno-beli dres.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024