LUDA GOLEADA: Juventus primio tri gola od Rome, pa za sedam minuta došao do pobede! (VIDEO)

Novosti online

09. 01. 2022. u 20:28

ROMA i Juventus priredili su pravi spektakl u 21. kolu italijanske Serije A.

ЛУДА ГОЛЕАДА: Јувентус примио три гола од Роме, па за седам минута дошао до победе! (ВИДЕО)

FOTO: Printscreen/Streamable.com

Na kraju se "stara dama" iz Torina radovala, ali tek posle istinskog trilera u kome je viđeno sedam golova, jedno isključenje i jedan odbranjeni penal u finišu.


Roma je isprva u tri navrata obradovala svoje navijače, ali i trenera, Žozea Murinja.
Davali su, redom, golove Abraham u 11. minutu, pa Mkhitarjan u 48. na asistenciju Lorenca Pelegrinija, a onda i na fantastičan način, iz slobodnog udarca, sam Pelegrini u 53. U međuvremenu je Dibala zatresao mrežu Rome, za privremeno poravnanje rezultata na 1:1, ali je od pomenutog 53. do 70. minuta "vučica" imala dva gola prednost.


Međutim, tih 3:1 nije obeshrabrilo ekipu Masimilijana Alegrija, koja je već u 32. minutu ostala bez povređenog italijanskog reprezentativca Federika Kijeze (zamenio ga Dejan Kuluševski), a u završnici i bez isključenog De Lihta.


Naime, U 70. minutu Lokateli je, posle lepog "lažnjaka" Morate i asistencije s desnog krila smanjio rezultatski zaostatak na 3:2, svega četiri minuta kasnije je pomenuti Kuluševski izjednačio, da bi već u 77. minutu Matija de Šiljo iskoristio potpunu konfuziju Romine ekipe da preokrene rezultat na 3:4 u korist Juventusa.


Kada je De Liht dobio drugi žuti karton zbog dosuđenog igranja rukom u svom, kaznenom prostoru torinskog giganta, em je isključen, em je Roma mogla do izjednačenja iz jedanaesterca.


Međutim, u 83. minutu Šćešnji je odbranio Pelegrinijev udarac sa bele tačke, uz besnu reakciju Murinja pokraj aut-linije jer mu je postalo jasno ka kakvom epilogu ide ovaj derbi 21. kola prvenstva.


A kako je Juventus sačuvao 3:4, došao je do 38 bodova, što mu je trenutno dovoljno za peto mesto, jer ima deset manje od vodećeg Milana. Roma je osma, sa 32 boda, koliko imaju i Fiorentina i Lacio koji su, zbog gol-razlike, trenutno ispred Murinjove ekipe.

BONUS VIDEO: Ovi asovi postaju slobodni, fudbal više neće biti isti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEĆEMO U ZAJEČAR! Navijači OFK Beograda neće bodiriti ljubimce na domaćim utakmicama