FUDBAL, LJUBAV I ŠEŠIRI: Nemanja Miletić uživa sa devojkom Nedom, koja ima zanimljiv posao

M. Blažić

06. 01. 2022. u 13:00

ZDRAVLjE, ljubav, uspeh... Sve što stane u vrh prioriteta novogodišnjih i božićnih želja fudbaleru Nemanji Miletiću i njegovoj lepšoj polovini Nedi Luković ostvaruje se već godinama i otud i ne čudi da zrače pozitivnom energijom.

ФУДБАЛ, ЉУБАВ И ШЕШИРИ: Немања Милетић ужива са девојком Недом, која има занимљив посао

M. Vukadinović

 U razgovoru za "Novosti", štoper Partizana i njegova devojka, koja se nalazi na dva koraka do diplome Geografskog fakulteta i bavi se izradom šešira i kapa, otvoreno govore o svom odnosu, odricanjima profesionalnog sportiste i njegove najveće podrške, planovima...-

-Sada će nam biti pet godina veze, pre toga smo se možda godinu dana dopisivali preko "Instagrama". Imali smo neke zajedničke prijatelje, malo po malo je sve krenulo. Sve se to dešavalo dok sam još bio u Belgiji - objašnjava Nemanja.

Neda otkriva da je ključ njihove skladne veze razumevanje.

- Uhodani smo, znamo jedno drugo veoma dobro, slažemo se. Daće Bog za koju godinu da se ostvarimo kao roditelji. Godine su pred nama, mladi smo, nigde ne žurimo. Sve ide svojim putem, kad se desi, desiće se. Svakako imamo u planu. Biti devojka fudbalera ima prednosti i mane. Prednost je što mogu da ga podržavam u svemu, da ga pratim gde god da igra.

M. Vukadinović

Nemanjine profesionalne obaveze su ih pre povratka u Partizan odvele u Saudijsku Arabiju.

- Za žene je mnogo teže u Arabiji za privikavanje. Nismo navikli na takav mentalitet ljudi. Na početku mi je bilo teško zbog oblačenja, kasnije sam se navikla da sa tim funkcionišem, da telo bude komplet pokriveno. Jeli smo lepo, hrana je odlična. Društvenog života nema. Postojao je, eto, bar, kompleks za strance gde nije postojala obaveza vezana za oblačenje.

NISAM PEVAO U BORČI

TOKOM intervjua vođenog u jednom beogradskom kafiću, konobar je upitao Miletića da li je nedavno pevao u Borči, što je izazvalo smeh prisutnih.

- Možda si me sa mojim ćaletom pomešao, on je pevač. Identični smo, i on je ćelav. Ja nisam pevao u Borči. Istina, nedavno sam posle utakmice sa Kolubarom zapevao, promukao. Mnogo volim muziku, kad uđem u auto, odmah pojačam muziku. Ne znam da pevam, ali baš volim.

Kada se u septembru pojavila opcija povratka u Humsku, dileme nije bilo.

- Nisam očekivao da ću tako brzo da se vratim. Nisam više imao taj pritisak finansija. Nisu mi bile bitne pare, video sam kakav je rad sa Stanojevićem, sve me to povuklo. Došao sam da treniram, uvek su mi otvorena vrata. Dao sam mnogo klubu i klub meni. Nisam razmišljao ni trenutka, potpisao sam ugovor na godinu dana. Najveća želja da osvojim titulu, nisam uspeo u prvom mandatu. Pa ćemo da vidimo za ostalo.

Lepša polovina je svakako zadovoljna novom-starom stanicom u karijeri svog izabranika.

- Najčešće sam na zapadnoj tribini. Pratim koliko mi obaveze dozvoljavaju, znači mu da sam tu u gledalištu. Čest sam gost na evropskim, ali i domaćim utakmicama. Odmalena sam okoreli navijač Partizana, prva pesma mi je bila Partizanova. Otac mi je to preneo, veliki je navijač - kaže Neda uz Nemanjinu opasku - imala je na koga da povuče.

M. Vukadivić

Nemanja i Neda su odmor iskoristili maksimalno, najpre u Dubaiju, zatim u Moskvi, a poslednje dane pred prozivku u "Zemunelu" će iskoristiti za posetu njenim i njegovim roditeljima.

NEDA REKLA - DA

U RAZGOVORU vođenom uoči odlaska na odmor u Dubai, Nemanja i Neda su najavili da će krunisanje njihove veze doći samo po sebi, a to se desilo već na početku ove godine, kada je Miletić u jednom restoranu stavio prsten na ruku svoje izabranice, a ona je naravno rekla - da.

M. Vukadivić

- Sve je ispalo sjajno, baš onako kako smo oboje želeli - poručio je sa odmora pouzdani štoper crno-belih.

- On kad radi radi, kad se odmara odmara se. Veliki je profesionalac, to mnogo cenim kod njega. Volim što je takav, kad odemo na odmor, sve se stavi na "of" - objašnjava Neda, a

Nemanja dodaje:

- Tako se i više uželim fudbala kad se vratim sa odmora. Imam 170 i više utakmica u Partizanu. Voleo bih da izađem na 200 do kraja sezone, ako je moguće. Stvarno mi je veliko zadovoljstvo.

Pouzdani štoper otkriva da je pored Partizana "zaposlen" i u firmi za šešire svoje izabranice.

- Imam u planu da kupim pikap da razvozim šešire, ne mogu više mojim autom. Šalim se, slažemo se odlično - završio je Miletić uz Nedinu opasku:

- Nemojte da mu stavljate so na ranu. Magacin je u njegovom autu. On je glavni kurir.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024