RASPAD SISTEMA U MANČESTERU: Čak 11 igrača želi da napusti klub!

Novosti online

05. 01. 2022. u 21:21

NE može se reći da čelnici Mančester junajteda provode praznike u miru i blagostanju.

РАСПАД СИСТЕМА У МАНЧЕСТЕРУ: Чак 11 играча жели да напусти клуб!

FOTO: Tanjug

Navijačima nije bilo po meri kada su saznali ko je novi trener. Za razliku od prethodnika Olea Gunara Solskera nije ni Ralf Rangnik doneo boljitak u igri, iako je uspeo da pet duela ostane neporažen.

Nezadovoljstvo je kulminiralo protiv Vulverhemtona, u duelu koji je ogolio sve mane "đavola". Mediji pišu da je atmosfera u timu jako loša, a da je delom za to zaslužan Kristijano Ronaldo.

Navodno, klub je u rasulu, čak 11 igrača je izrazilo želju da napusti klub do leta. Ne navode se imena svih igrača, ali među njima su Erik Baji, Džesi Lingard i Doni van de Bek.

Ragnik iza sebe ima kreaciju Lajciga, ali je prethodne dve godine proveo na poziciji sportskog direktora. Prvo u nemačkom timu, a potom u moskovskoj Lokomotivi, gde je uručio otkaz Marku Nikoliću.

Nije ni on uspeo da izgradi autoritet među igračima, koji ga tretiraju kao privremeno rešenje. Navodno je jedan od igrača Junajteda, kada je saznao ko će da mu bude šef, “guglao” da sazna ko je on!?

– Nije dobro. Atmosfera je veoma loša i čini se da su pred ekipom veliki problemi – izjavio je za Miror izvor blizak svlačionici Junajteda.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju