DUŠAN VLAHOVIĆ, KAKAV ZAPLET: Srbin sanja Španiju, a drugi ga gigant uzima na leto

Novosti online

26. 12. 2021. u 20:17

DUŠAN Vlahović ostaje u Firenci do leta, piše "Skaj Italija".

ДУШАН ВЛАХОВИЋ, КАКАВ ЗАПЛЕТ: Србин сања Шпанију, а други га гигант узима на лето

Tanjug/AP

Najveći svetski klubovi svakodnevno se raspituju o ceni Dušana Vlahovića. Uprava Fiorentine ne želi da ga pusti pošto-poto, iako mu ističe ugovor na leto 2023, traže astronomsku cifru za njegovu slobodu.

"Dušan gotovo sigurno neće napustiti Fiorentinu u januaru, i izvesno je da će otići u junu. Fokusiran je na osvajanje nagrade za najboljeg strelca u Italiji. Cena koju Roko Komiso, vlasnik Fjorentine, traži je 70 miliona evra", saopštio je Skaj Italija.

Na to se nadovezao i "Italian Football TV", projekat pokrenut od strane nekolicine italijanskih novinara, a koji preti da postane možda i najuticajniji kada su u pitanju informacije iz Kalča. Na Tviter nalogu otkriveno je da će Vlahović gotovo sigurno neće nastaviti karijeru na Apeninima:

"Nijedan tim u Italiji ne može da plati 70 miliona evra za njega. Juventus je najviše zainteresovan u Italiji, ali je jedini način na koji bi mogli da priušte Vlahovića prodaja nekog "velikog" imena poput Dejana Kuluševskog, uz raskide ugovora sa igračima koji imaju veliku platu, poput Artura ili Arona Remzija", navedeno je, nakon čega je otkriveno i ko je trenutno najbliži sjajnom napadaču.

U pitanju je, navodno, minhenski Bajern, koji je najbliži da uzme Srbina. 

"Bajern je tim van Italije koji najviše prati Vlahovića. Zainteresovani su i Čelsi, Liverpul, Mančester siti i Mančester junajted iz Engleske. Dušanov cilj je da se priključi ekipi koja će se boriti da osvoji Ligu šampiona sledeće godine. Njegov san je Real Madrid, ali oni imaju druge planove za 2022. godinu".

Podsećanja radi, Srbin je pod ugovorom sa Fiorentinom, a već dugo odbija da ga produži. Trenutno je vodeći strelac Serije A sa 16 golova. Nedavno je sa 33. u kalendarskoj godini stigao Ronalda na prvom mestu.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!