SVET SE SMEJE HRVATIMA: Dinamov špic isključen zbog toga kako je izveo penal (VIDEO)

Novosti online

15. 12. 2021. u 21:36

ODLOŽENU utakmicu 4. kola hrvatskog prvenstva između Istre i Dinama obeležilo je bizarano isključenje fudbalera zagrebačkih "modrih".

СВЕТ СЕ СМЕЈЕ ХРВАТИМА: Динамов шпиц искључен због тога како је извео пенал (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Arena sport

Naime, napadač gostiju Bruno Petković postigao je gol u 90. minutu sa bele tačke. Bar je mislio da je postigao.

No, pogodak je poništen zbog toga što je on, po proceni sudije Duja Strukana, previše zastajkivao prilikom zaleta i na taj način stekao prednost u odnosu na golmana. Arbitar pritom nije dozvolio da se ponovi kazneni udarac, pa su "modri" ostali bez gola.

Dinamo je do tog momenta vodio sa 1:0 pogotkom Amera Gojaka.

Ali, nije to jedini zanimljiv detalj sa ove utakmice. Na njoj su, naime, viđena čak tri crvena kartona. Osim Petkovića, kod šampiona Hrvatske isključen je i Kevin Teofil-Keterin, dok je za Istru ranije na tuširanje morao prvi čuvar mreže Ivan Lučić.

Iako su, kao i mnogi gledaoci širom sveta koji na društvenim mrežama dele bizarno isključenje Petkovića, izabranici Željka Kopića ostali u pomenutom 90. minutu na minimalnoj prednosti, do kraja utakmice postigli su još jedan pogodak.

To je uradio Stefan Ristovski koji je mrežu ekipe iz Pule zatresao sa centra. Treba reći i da je gol domaćih bio prazan pošto je golman Gonzalo Kolao otišao u protivnički kazneni prostor kako bi pomogao kod kornera i eventualno učestvovao u izjednačenju.

Dinamo posle ovog trijumfa zauzima drugu poziciju sa 37 bodova, dva manje od vodećeg Osijeka, ali i utakmicom manje. Istra je osma na tabeli sa 18 bodova.

BONUS VIDEO: Slavlje igrača Partizana nakon utakmice protiv Metalca

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna