ZVEZDE NEMA NA ŽREBU: Samo će Partizan u ponedeljak saznati rivala

Novosti online

10. 12. 2021. u 09:20

CRVENA zvezda i Partizan su ostvarili istorijski rezultat za srpski klupski fudbal. Večiti su posle dugo godina prvi put izborili zajedno proleće u Evropi.

ЗВЕЗДЕ НЕМА НА ЖРЕБУ: Само ће Партизан у понедељак сазнати ривала

Foto: Novosti arhiva/M. V.

Prvi će na teren u 2022. godini, kada je reč o Evropi, izaći crno-beli. Partizan će zaigrati u takozvanom plej-ofu pred osminu finala Lige konferencija.

Crno-beli će rivala dobiti u ponedeljak, 13. decembra, sa početkom u 14 časova, a prvi meč će biti odigran 17. februara 2022. godine, dok je revanš na programu sedam dana kasnije.

Za razliku od ekipe iz Humske, sa druge strane Topčiderskog brda će se načekati, pošto crveno-belih neće biti na žrebu u ponedeljak koji će biti održan sat vremena pre onog na kom će biti crno-beli.

Zvezda je osvojenim prvim mestom u grupi ispred Brage, Midtjilanda i Ludogoreca svoje ime upisala među nosioce koji će rivala saznati tek 25. februara 2022. godine.

Prvi meč osmine finala Lige Evrope na programu je 10. marta, dok je drugi zakazan za 17. mart.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)