FRANCUZI OTKRILI ZAVERU: Nezadovoljni Mesi "buši" Poketina

Z. Ć.

06. 12. 2021. u 21:23

NISU francuski mediji naklonjeni Leu Mesiju od kako je došao u Pari Sen Žermen.

ФРАНЦУЗИ ОТКРИЛИ ЗАВЕРУ: Незадовољни Меси буши Покетина

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Posle čestih kritika na račun nezalaganja i lošijih partija, uticajni "Ekip" je objavio kako Mesi i njegov klan uveliko rade na tome da se što pre smeni trener Maurisio Poketino. Navodno, Mesi nije zadovoljan kako njegov zemljak vodi ekipu, jer ne ume da napravi taktiku koja bi odgovarala vrhunskom potencijalu tima koji vodi.

Ponovo se potencira očajan učinak bivše Barsine zvezde u domaćem prvenstvu (samo gol u ligi na devet utakmica) kao i sporna zamena u 76. minutu protiv Liona, kada je Leo izašao sa terena odbivši da pruži ruku treneru. Njihov odnos tada je zahladneo i još se nije otkravio.

"Ekip" piše i kako Poketino nema autoritet kod velikog broja igrača jer je suviše mekan i popustljiv i previše dopušta igračima. Jedan od dokaza za to je što je dan uoči utakmice sa Nicom dozvolio igračima žurku na kojoj je Lionel Mesi proslavio osvajanje Zlatne lopte. Dodaje se i da je Poketino nezadovoljan životom u Parizu, da je za njega preveliko opterećenje što mora da balansira između najvećih zvezda, onosno da im "titra". 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!