"PARTIZAN JE BOLJI OD ZVEZDE": Zanimljiva izjava kapitena Vojvodine

Novosti online

23. 11. 2021. u 10:46

VOJVODINA ove sezone ne može da parira Crvenoj zvezdi i Partizanu, možda se to najbolje videlo u duelu protiv crno-belih u Humskoj, kada je ekipa Aleksandra Stanojevića bez velikih problema osvojila tri boda.

ПАРТИЗАН ЈЕ БОЉИ ОД ЗВЕЗДЕ: Занимљива изјава капитена Војводине

Foto: M.Vukadinović

Upravo o tome ja za "Sportski žurnal" pričao kapiten "lala" Nemanja Čović, koji je oduševljen igrom crno-belih.

- Nema šta mnogo da se priča: Partizan je bolji tim od nas - iskren je bio kapiten Novosađana Nemanja Čović. - Rival se nametnuo i još jednom pokazao da kod kuće igra jako dobro, dok smo mu mi dozvolili da pravi višak, bez odgovarajuće reakcije s naše strane. Crno-beli su napadali, bukvalno nas ugurali u 16 metara, a mi smo igrali s četiri štopera u liniji, bez bekova i nismo boljem ni mogli da se nadamo.

O tome zbog čega je Vojvodina igrala na taj način, Čović je bio jasan:

- Tako je igru postavio naš trener. Partizan melje rivale i timski igra barem 50 odsto bolje od Crvene zvezde, koja se, pre svega, oslanja na individualni kvalitet. Nismo ni očekivali da možemo da dobijemo crno-bele... Protiv Zvezde smo igrali dobro, pa smo opet doživeli poraz, a jedino što se pamti jesu upravo pobede i neuspesi. 

Ostali rezultati su, ipak, išli naruku Novosađanima. Sada im slede dve utakmice protiv  Mladosti, prva u Lučanima u četvrtak, a druga u naredni ponedeljak na „Karađorđu”.

- Dolaze na red, da ih tako nazovem, naše utakmice. To je realnost, jer Partizan i Crvena zvezda su daleko iznad kvaliteta domaćeg prvenstva i tu nema šta da se krije. Što se predstojećih susreta sa Mladošću tiče, nadam se da ćemo uspeti da dobijemo oba, iako sam svestan činjenice da su dueli u Lučanima uvek „na nož”. Cilj nam je da do kraja jesenjeg dela sezone osvojimo što više bodova i da prođemo u četvrtfinale Kupa Srbije – zaključio je Čović.  

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)