VLAHOVIĆ MENJA PLANOVE: Neočekivan potez gazde Fiorentine

Novosti online

10. 11. 2021. u 08:39

PREDSEDNIK Fiorentine Roko Komiso ima velike glavobolje zbog Dušana Vlahovića.

ВЛАХОВИЋ МЕЊА ПЛАНОВЕ: Неочекиван потез газде Фиорентине

Tanjug/AP

Srpski napadač neće da produži ugovor sa "violom" i na leto će biti slobodan fudbaler, ali prvi čovek kluba je naredio da se zadrži do juna u Firenci.

Juventus je klub koji je najzainteresovaniji da ga pridobije i više vole da se potpiše u januaru, ali, prema rečima poznatog novinara Alfreda Pedule iz Gazeta delo Sport, odlazak je mnogo verovatniji na leto.

Iako će Fiorentina ostati bez ozbiljne svote novca, Komis želi po svaku cenu da što duže zadrži Vlahovića i ako je nekako moguće da Srbin ode izvan granica Italije. 

Podsećanja radi, Antonio Konte je naznačio da je Dušanov potpis prioritet po dolasku u Totenhem i stavio do znanja Paratičiju, sportskom direktoru tog kluba.

Pored Sparsa za Srbina su zainteresovani Atletiko Madrid, Liverpul i Arsenal, koji se poslednjih meseci dovode u vezu sa 21-godišnjim fudbalerom.

Što se tiče Liverpula i Atletika, oba kluba su još uvek u trci, za razliku od Arsenala koji ne bi imao opciju, prema Pedulinim informacijama.

Madriđani su se već u leto zalagali za potpis, kada su došli da stave na sto ponudu od 70 miliona, pa bi ga verovatno lakše ukrali Juventusu.

Novi preokret u Firenci.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGI GA NE VOLE, ALI ON TERA PO SVOM: Argentinac provocirao domaće navijače, pa odveo Aston Vilu u polufinale