SVET SPORTA STREPI ZBOG ASA: Čuveni golgeter Serhio Aguero može da zaboravi na fudbal?

Novosti online

01. 11. 2021. u 21:20

SERHI Aguero, 33-godišnji napadač Barselone, moraće još prilično da odsustvuje iz fudbala nakon što mu je pozlilo tokom utakmice sa Alavesom.

СВЕТ СПОРТА СТРЕПИ ЗБОГ АСА: Чувени голгетер Серхио Агуеро може да заборави на фудбал?

Tanjug/AP

Podsetimo, Argentinac je zbog bolova u grudima zamenjen u 41. minutu subotnjeg prvenstvenog meča, posle čega je odmah te večeri odvezen u bolnicu gde su zajedno sa njim do ranih jutarnjih sati bili majka i brat. Oni su po izlasku iz daljine signalizirali okupljenim novinarima da je fudbaler "dobro".

Ipak, nakon prvobitnih informacija sa Pirineja da Aguero ima tahikardiju, pitanje je u kom je stanju zapravo - ako se uzme u obzir poslednje saopštenje njegovog kluba.

Foto: EPA-EFE/Toni Albir

Serhio Aguero

Barselona je, naime, obavestila javnost sledeće:

"Aguero je pod dijagnostičkim i terapeutskim nadzorom doktora Brugade. Naš fudbaler trenutno nije u mogućnosti da igra i, tokom naredna tri meseca, efikasnost tretmana će se pažljivo pratiti kako bi se odredio dalji proces njegovog oporavka".

Dakle, najmanje tri meseca pauze sledi za ovog asa, koji je nedavno dao gol Realu, istina u porazu Barse, a tek u februaru će biti procenjeno koliko će se dodatno oporavljati, pa je pravo pitanje da li će igrati u nastavku ove sezone. 

I, konačno, da li će uopšte igrati fudbal više, imajući u vidu da ima 33 godine, što je za mnoge aktere "uobičajeno vreme za penziju".

Serhio Aguero je treći najbolji strelac u istoriji reprezentacije Argentine, nastupao je na tri Mundijala, lider je engleske Premijer lige po golovima za jedan klub, a tokom karijere je nastupao za Indenpdijente, Atletiko Madrid, Mančester siti (za koji je dao 260 golova na 390 utakmica) i, od ovog leta, za Barselonu.

BONUS VIDEO: OVO JE NAŠ NBA NVP - Nikola Jokić ušao u istoriju, a hteo je da bude nešto drugo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)