NOVI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Predsednik OFK Bačke fizički napadnut usred meča!

Novosti online

31. 10. 2021. u 21:36

FUDBALERI Bačke i Timoka odigrali su nerešeno 2:2. Više od remija tim iz Bačke boli, kako tvrde, neprijatnost koju su doživeli.

НОВИ СКАНДАЛ У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Председник ОФК Бачке физички нападнут усред меча!

Ilustracija sport Foto Dephositos

Iz kluba su istakli da je predsednik kluba fizički napadnut. Upravo je to bio povod za saopštenje za medije. 

– Od početka susreta osetila se ogromna tenzija i naelektrisana i neprimerena atmosfera u svečanoj loži stadiona pod Kraljevicom.

Naime, od početka utakmice prema našim igračima, stručnom štabu i predstavnicima kluba iz lože domaćina upućivane su najpogrdnije psovke, uvrede… da bi potom oko 60. minuta utakmice pokušan fizički obračun sa predsednikom našeg kluba Radetom Jelićem, kojem su upućene najstrašnije uvrede, kletve i druge neprimerene stvari koje nisu ni za objavu na klupskom sajtu. Potom je predsednik Bačke od strane predsednika Timoka i dvojice ljudi u njegovom prisustvu bukvalno izguran i izbačen sa stadiona uz nastavak najstrašnijih kletvi, uvreda i pretnji fizičkim nasiljem.

Posle toga predsedniku Bačke je pružena zaštita od strane MUP-a Srbije u čijem prisustvu je proveo ostatak utakmice van stadiona. Protiv određenih lica klub će podneti prijave nadležnim državnim organima. Pripadnici MUP-a su na licu mesta evidentirali nemile događaje.

Fudbalski klub Bačka iza sebe ima dugogodišnje iskustvo igranja najviših Saveznih rangova takmičenja u Srbiji. Ne treba da podsećamo da smo nekoliko sezona igrali najviši rang, tj. Superligu Srbije, kao i Prvu ligu Srbije, samim tim bili smo na mnogim gostovanjima, mnoge ekipe smo ugostili kao domaćini, možemo samo da konstatujemo da ovako, pa čak ni približno nigde nismo ovako dočekani, niti smo mi kao klub ikada bilo koga slično dočekali, navode iz kluba.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri