POMOĆ U PRAVI ČAS: TSC pomogao samohranoj majci sa sedmoro dece! "Nastavićemo da pomažemo"

Novosti online

30. 10. 2021. u 23:32

PREDSTAVNICI TSC iz Bačke Topole posetili su osmočlanu porodicu Sarvak iz Ostojićeva kod Čoke i uručili im pomoć.

ПОМОЋ У ПРАВИ ЧАС: ТСЦ помогао самохраној мајци са седморо деце! Наставићемо да помажемо

Foto N. Paraušić

Ovoj porodici odnet je paket hrane, ogrevno drvo, zimska odeća i školski pribor, sve ono što je neophodno da bi što lakše proveli zimu. U ime kluba pomoć je uručio Huba Telđeši, marketing menadžer kluba

Porodica Sarvak živi u veoma teškim uslovima, u trošnoj kući u Ostojićevu sa mesečnim primanjima od samo 30.000 dinara. Otac porodice je preminuo prošle godine, a majka Kristina je ostala sama sa sedmoro dece. Najmlađe ima tri, a najstarije 17 godina. 

Kristina zbog brige o deci ne može da nađe stalan posao, već radi sezonske poslove i tako pokušava da prehrani porodicu.

Kristina Sarvak se tako oslanja na ljude dobre volje kako bi deca u ovoj mnogočlanoj porodici mogla da imaju kakvo-takvo bezbrižno detinjstvo. Da je ovoj porodici potrebna podrška u ovim teškim momentima, prepoznato je u TSC iz Bačke Topole.

- Planiramo da nastavim da pomažemo ovu porodicu, kao i da deci obezbedimo posete Fudbalskoj akademiji kluba i utakmicama. Nijedno dete u ovakvoj situaciji ne sme da ostane samo, bez brige zajednice, i ovom pomoći želimo da im pokažemo kako smo uz njih. Mi, njihovi sugrađani, prijatelji, bićemo tu da im pomognemo, kako bi deca imala što bezbrižnije detinjstvo, izjavio je Telđeši nakon uručivanja pomoći, prenosi zvanični sajt kluba.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

MOJ OMILJENI PRAZNIK: Kako su Ana i Vlade Divac proslavili Tenksgiving (FOTO)