ILIEV NEMA ŠTA DA ZAMERI IGRAČIMA PARTIZANA: Ne pamtim da sam video fizički dominantniju ekipu

Novosti online

22. 10. 2021. u 09:27

SPORTSKI direktor Partizana Ivica Iliev prokomentarisao je utakmicu crno-belih protiv Genta, koju je belgijski klub dobio u Humskoj sa 1:0.

ИЛИЕВ НЕМА ШТА ДА ЗАМЕРИ ИГРАЧИМА ПАРТИЗАНА: Не памтим да сам видео физички доминантнију екипу

FOTO: N. Paraušić

Gent je posle ovog trijumfa prvi na tabeli sa devet bodova, dok je klub iz Humske drugi sa šest, a Flora i Anortozis imaju po jedan.

- Tvrd meč. Znali smo šta da očekujemo od Genta. Belgijanci su prvi deo sezone igrali bez više od pola tima. Pobedili su Standard, prvaka Belgije sa 6:1. Tek sad ulaze u formu. Promenili su trenera posle osvojene četvrte pozicije u prvenstvu, što otkriva njihove ambicije. Verujem da će tek sad krenuti da gaze, ne pamtim da sam video fizički dominantniju ekipu. I pored toga imali smo inicijativu u nastavku, ali su u toj fazi uspeli da nam daju gol - rekao je Iliev za "Sportski žurnal" i dodao:

- Pravili su nam probleme posle naših izgubljenih lopti. Ako pogledamo šanse, tu smo. Pogodili smo prečku. Verujem da u revanšu može da bude drugačiji meč jer smo ih stisli u poslednjih 20 minuta. Nemam zamerke igračima za partiju. Najrealnije da se utakmica završila bez pobednika.

Meč u Beogradu je rešio Sven Kums pogotkom glavom u 59. minutu.

BONUS VIDEO: Detalj izvan stadiona Partizana

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)