SMENA NA KLUPI ORLIĆA: Rogić umesto Živkovića

N. I.

14. 10. 2021. u 21:44

ZVONKO Živković više nije selektor mlade reprezentacije Srbije. Posle očajnih rezultata u kvalifikacijama za EP 2023. godine, ovaj trener je sporazumno raskinuo ugovor sa FSS.

СМЕНА НА КЛУПИ ОРЛИЋА: Рогић уместо Живковића

foto: FSS

- Fudbalski savez Srbije se zahvaljuje na saradnji Živkoviću i želi mu sve najbolje u daljoj karijeri. Za vršioca dužnosti imenovan je Aleksandar Rogić, sa svojim stručnim štabom - stoji u saopštenju sa Terazija 35.

Živković je u prva četiri kola ostvario samo jednu pobedu sa "orlićima" u Jermeniji (4:1), jedan remi u Severnoj Makedoniji (0:0) i čak dva poraza, od Ukrajine (0:1) i Francuske (0:3) u Beogradu.

- Zahvalio bih se FSS na ukazanom poverenju. Želeo sam da postignem mnogo više nego što smo uradili u ova četiri kola. Nažalost, to se nije dogodilo. Novom stručnom štabu, selektoru, igračima i savezu želim sve najbolje u nastavku kvalifikacija i daljem radu. Takođe bih selektoru "A" tima Draganu Stojkoviću poželeo da sa seniorskom reprezentacijom ostvari plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022 - istakao je Zvonko Živković.

"Orlići" će svoje sledeće utakmice u kvalifikacijama za EP igrati u novembru protiv Farskih Ostrva u Novom Sadu i Ukrajine u gostima. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!