BESNEO KRISTIJANO RONALDO Uz psovke odjurio u tunel, svi su gledali samo u njega (VIDEO)

Novosti online

02. 10. 2021. u 18:07

MANČESTER junajted nije uspeo da savlada ekipu Evertona u 9. kolu Premijer lige, ali je možda i više od epiloga utakmice pažnju izazvalo nezadovoljstvo Kristijana Ronalda.

БЕСНЕО КРИСТИЈАНО РОНАЛДО Уз псовке одјурио у тунел, сви су гледали само у њега (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL


Iako je portugalski as dao pet golova na pet utakmica, koliko je odigrao od dolaska iz Juventusa, ovoga puta trener Ole Gunar Solskjer ostavio ga je na klupi za rezervne igrače.

I, kada je dobio konačno šansum a tek posle pesme navijača koji su njegov ulazak prizivali - i pored toga što je na teren u 57. minutu ušao uz rezultatsko vođstvo (zahvaljujući golu Marsijala iz 43. minuta), sve je krenulo nizbro.

Em je Andros Taunsend izjednačio u 65. minutu, i slavio to u Ronaldovom stilu, em je Kristijano do kraja meča stvorio samo jednu polušansu. Ipak, u samoj završnici lepim potezom je omogućio mladom kolegi Džejdonu Sanču da postigne pogodak, ali se on spetljao na levoj strani napada i šutirao pravo u golmana Džordana Pikforda. Besni Ronaldo je, nedugo zatim, čim je označen kraj utakmice uz rezultat 1:1, ljutito otišao ka tunelu, ne želeći da progovori ni reč s nekim od saigrača. Reči je ipak bilo - kamere BT Sporta snimile su kako Portugalac psuje na maternjem jeziku.

Na usputni komentar strelca za Everton Kristijano je samo klimnuo glavom, a potom je odbio da pruži ruku radniku obezbeđenja, koji se tome nadao.

Ostaje da se vidi šta je razlog ovog ponašanja - da li propuštena šansa u 90. minutu, da li činjenica da je drugi put u nizu doživljen kiks u prvenstvu (posle poraza od Aston Vile), ili to što je prvih sat vremena utakmice proveo na klupi za rezervne igrače.

BONUS VIDEO Nakon nokauta - Sudija usred ringa morao da uspava MMA borca

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju