ĐOKOVIĆ NE BRANI TITULU U MELBURNU? Vlada Australije donela nove mere

Novosti online

02. 10. 2021. u 13:45

VLASTI regije Viktorija gde se igra Australijan open donele odluku o masovnoj vakcinaciji stanovništva uključujući i profesionalne sportiste

ЂОКОВИЋ НЕ БРАНИ ТИТУЛУ У МЕЛБУРНУ? Влада Аустралије донела нове мере

Foto: AP

Sve to može da utiče na prvog tenisera sveta Novaka Đokovića koji baš zbog tih protokola ne bi mogao da brani titulu na najuspešnijem grend slemu.

Najnovije kovid mere u državi Viktorija u kojoj je i Melburn, gde po novim odlukama nadležnih organa svi zvanični delatnici (zaposleni u raznim sektorima) uključujući i sve profesionalne sportiste moraju da se vakcinišu do 15. oktobra. To je otprilike 1,25 miliona ljudi. Do tada moraju da prime bar prvu dozu.

Zasad je jedina nepoznanica da li to važi i za profesionalne sportiste koji će na kratko boraviti u državi  Viktorija, kao što je to slučaj sa teniserima koji dolaze da se takmiče na Australijen openu.

Podsetimo, Đoković brani trofej osvojen ove godine kada je u finalu ubedljivo pobedio Danila Medvedeva sa 3:0. Inače, srpski as je u Melburnu trijumfao čak devet puta.

BONUS VIDEO: NOVAK ZAPEVAO "PUKNI ZORO"! Pogledajte snimak o kom priča Srbija, Đoković oduševio goste

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (2)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?