UHVATILA MUŽA SA NAJBOLJOM DRUGARICOM U KREVETU: Ostavila tenis zbog bivšeg fudbalera Reala, a on joj je sada napravio pakao

Novosti online

01. 10. 2021. u 09:50

BIVŠEG reprezentativca Argentine uhvatila je supruga dok je imao seks sa ljubavnicom i to u spavaćoj sobi njihove porodične kuće, a da stvar bude još gora - radilo se o najboljoj prijateljici njegove supruge.

УХВАТИЛА МУЖА СА НАЈБОЉОМ ДРУГАРИЦОМ У КРЕВЕТУ: Оставила тенис због бившег фудбалера Реала, а он јој је сада направио пакао

Foto: EPA

Žisela Dulko, nekadašnja argentinska teniserka, bila je šokirana, prvenstveno iz razloga što je ljubavnica njenog supruga bila zapravo njena velika prijateljica Veronika Lafite. Štaviše, deca su im zajedno išla u školu, oni se konstantno družili, ali bivši fudbaler Real Madrida Fernando Gago očito nije mario za to.

Sada je izvesno da će se Gago nakon decenije braka razvesti od Žisele, koja će teško preći preko ovako bolne prevare. Oba supružnika su trenutno bez komentara, a Gagova žena je navodno decu upisala u drugu školu, samo kako bi izbegla susret s Veronikom.

Bivši fudbaler i teniserka su u braku od 2011. godine i zajedno imaju troje dece. Ona danas ima 36 godina, a iza sebe četiri osvojene VTA titule u singlu i njih 17 u dublu. Najbolje je bila rangirana u novembru 2005. godine, kada je bila 26. na svetu.

Naravno, njen suprug daleko je poznatiji u svetu sporta zbog godina provedenih u španskom velikanu Real Madridu.

Foto: EPA

 

Ovaj 35-godišnjak odigrao je 61 utakmicu u dresu Argentine od 2007. do 2017. godine i predstavljao je svoju zemlju na Olimpijskim igrama 2008. i Svetskom prvenstvu 2014. godine.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024