HAOS U PREMIJER LIGI! Nakon prekida utakmice između Veleža i Borca huligani zapalili automobil u kome je bio sudija meča

Novosti online

22. 09. 2021. u 08:46

NEVEROVATNE scene dešavale su se za vreme i posle derbija Premijer lige Bosne i Hercegovine Velež-Borac u Mostaru.

ХАОС У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ! Након прекида утакмице између Вележа и Борца хулигани запалили аутомобил у коме је био судија меча

FOTO: viteskiportal.com

Glavni sudija tog meča Sabrija Topalović, zajedno sa svojim pomoćnicima, napadnut je u tunelu Lendava u blizini Jablanice, kada je njihov automobil zapaljen bakljama.

Kako Sportsport.ba saznaje, petorica huligana su presrela automobil, prvo su ubacili baklju u automobil, a nakon toga sa metalnim šipkama napali Topalovića, supervizora Adnana Alispahića i pomoćnika Admira Šehovića.

Najteže je prošao Alispahić koji se trenutno nalazi u bolnici u Zenici na detaljnim pregledima. Za napadačima se još uvek traga.

- U utorak oko 23.45 časova u tunelu Lendava presretnuto je vozilo marke „mercedes” u kojem su se nalazili A. Š, S. T. i A. A. Napadači su palicama razbili stakla i ubacili baklju u automobil. Tom prilikom lakše telesne povrede zadobila je osoba A. A. kojoj je lekarska pomoć pružena u Domu zdravlja Jablanica. Napadači su pobegli u vozilu marke „golf” - rekli su za Klix.ba u Operativnom centru MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Navijači Veleža prethodno su, nezadovoljni suđenjem, prekinuli utakmicu posle drugog gola Borca, koji je u 82. minutu postigao Stojan Vranješ.

BONUS VIDEO - RAT NAVIJAČA: Haos u Francuskoj - Pristalice Lila ponovo u centru pažnje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!