RAMOS VEĆ IDE IZ PARIZA? Pari sen Žermen gubi strpljenje sa proslavljenim Špancem koji još nije odigrao ni minut za svece

G. ČVOROVIĆ

21. 09. 2021. u 21:52

ŠTA se to događa sa Serhiom Ramosom?

РАМОС ВЕЋ ИДЕ ИЗ ПАРИЗА? Пари сен Жермен губи стрпљење са прослављеним Шпанцем који још није одиграо ни минут за свеце

FOTO: PSŽ

 Tridesetpetogodišnji bivši kapiten Real Madrida došao je letos u Pariz kao veliko pojačanje. Ali, od tada nije odigrao ni minut za "svece", pa su se pojavile glasine da će brže-bolje otići, pre nego što je i stigao.

Navodi se da sportski direktor Leonardo gubi strpljenje i da je već na putu da naće zamenu. Ramosovu ulogu mogao bi da preuzme francuski reprezentativac Žil Kunde!

Ramos i dalje ima problema sa listom noge i zbog toga nije odradio još nijedan kompletan trening s ekipom. Polako podiže formu individualno, ali to, prema pisanju ovdašnjih medija, očigledno ne ide očekivanom brzinom.

Zbog toga je potpuno nerealno očekivati ga u timu večeras protiv Meca, u 7. kolu nacionalnog prvenstva, ali ni u subotu protiv Monpeljea. Veliko je pitanje kada će, uopšte, da zaigra.

U nekim medijima se pominje i "misterija Ramos", uz pitanje šta se dešava s poznatim fudbalerom. Pominje se zato da bi na kraju sezone već mogao da potraži drugi klub. Iako je to daleko, od januara već mogu da počnu zvanični pregovori, a to je, rečnikom transfera, već "sutra".

S tim u vezi, spekuliše se i sa zamenom, a to bi mogao da bude fantastični defanzivac Sevilje Kunde, koji, uz to, ima samo 22 godine. Pominje se i cena od 80 miliona evra. Ali, Pariz nije usamljen u pokušajima da angažuje Kundea. Čelsi nije uspeo da ga dobije ovog leta, a na listi zainteresovanih su i Juventus, Real, Bajern...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)