PARAOLIMPIJCI U GRADSKOJ KUĆI NOVOG SADA: Šampioni života i sporta

Novosti online

17. 09. 2021. u 19:13

REPREZENTATIVCI Srbije u stonom tenisu za sportiste sa invaliditetom, koji su se sa Paraolimpijskih igara iz Tokija vratili sa osvojenim bronzanim odličjem, u petak su bili gosti Miloša Vučevića, novosadskog gradonačelnika u Gradskoj kući, kojem su u znak zahvalnosti na podršci, poklonili dres sa potpisima.

ПАРАОЛИМПИЈЦИ У ГРАДСКОЈ КУЋИ НОВОГ САДА: Шампиони живота и спорта

FOTO: S. Bajić

Naši paraolimpijci, Borislava Perić Ranković i Nada Matić, osvajačice medalje, Ana Prvulović i Mitar Palikuća uz selektora Zlatka Keslera i trenere, Lazara Kurteša, Srđana Tomičića i Romanu Romanov, vidno raspoloženi, gradonačelniku Vučeviću predočili su planove priprema i takmičenja do Paraolimpijskih igara u Parizu 2024. godine.

- Presrećan sam što po tradiciji dočekujem naše sportiste, lica poznata u celoj Srbiji, koja nas obraduju na svakoj velikoj svetskoj smotri sporta - kaže Vučević.

- Oni su šampioni sporta, ali pre svega šampioni života u kojem pobeđuju pored svih onih stvari koje ih okružuju. Grad će svakako nastaviti da pomaže naše sportiste i siguran sam da će stonoteniseri osvojiti još mnogo odličja.

U ime paraolimpijaca, Borislava Perić Ranković je istakla da su ponosni na uspeh kojim pronose ime Novog Sada i Srbije po svetu.

- Radosni smo kada zajedno možemo da podelimo uspeh, jer iza svih rezutata stoji naš grad i gradonačelnik, jer nam njihova podrška omogućava da se posvetimo treniranju. Nadam se da ćemo se još mnogo puta radovati zajedno i nastaviti tradiciju uspeha - rekla je Borislava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri