LIGA ŠAMPIONA: Desetkovani Junajted poražen u Švajcarskoj, četiri penala u Sevilji, tri za goste!

A. Ilić

14. 09. 2021. u 20:44

NAJELITNIJE fudbalsko takmičenje se vratilo, ponovo uživamo u bravurama najvećih svetskih zvezda, a sezonu su otvorili Mančester junajted na gostovanju Jang Bojsima, odnosno Sevilja protiv Salzburga, duel u Sevilji završen je bez pobednika (1:1), dok je duel u Švajcarskoj pripao Jang Bojsima (2:1)

ЛИГА ШАМПИОНА: Десетковани Јунајтед поражен у Швајцарској, четири пенала у Севиљи, три за госте!

FOTO: Tanjug

Velika uzbuđenja viđena su u oba meča. Salzburg je "isčupao" bod na gostovanju Sevilji, a nije da nisu mogli da pobede. Imali su penal u 12. minutu, Karim Adejemi je poslao loptu kraj stative. 

Nemci su u 20. minutu uspeli da zatresu mrežu, Hesus Navas je žestoko startovao, Aleksei Kulbakov je pokazao još jednom na "belu tačku", precizan je bio Luka Sučić

Neverovatno, ali po treći put gosti su stali na "belu tačku", a Luka Sučić je ovog puta promašio. Ni to nije bio kraj, nakon VAR provere u 42. minutu dobila je i Sevilja penal. Realizovao ga je Ivan Rakitić za 1:1

Neverica navijača Mančester junajteda, poraženi su na gostovanju u Bernu. Kristijano Ronaldo je u 13. minutu doneo vođstvo gostima, sve je delovalo idealno za "Đavole" sve do 35. minuta kada je Aron Van Bisaka žustro startovao i dobio direktan crveni karton. 

Posle tog gola na terenu je postojala samo jedna ekipa, dok su se igrači premijerligaša branili. U 66. minutu došli su do izjednačenja golom Nikolasa Ngmaleua, da bi potom u 95. minutu Džordan Siebaču iskoristio katastrofalnu grešku Džesija Lingarda postavio konačan rezultat 2:1. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili