"ORLOVI" POKAZALI VELIKU HUMANOST: Fudbaleri Srbije pomažu bebi Vanji Malović - dresovi Mitra, Tadića, Sergeja na aukciji (VIDEO)

Novosti online

13. 09. 2021. u 17:16

FUDBALERI Srbije posle pobede nad Luksemburgom (4:1) pokazali su na delu veliku humanost.

ОРЛОВИ ПОКАЗАЛИ ВЕЛИКУ ХУМАНОСТ: Фудбалери Србије помажу беби Вањи Маловић - дресови Митра, Тадића, Сергеја на аукцији (ВИДЕО)

FOTO: N. Skenderija

"Orlovi" su odlučili da pomognu tromesečnoj bebi Vanji Malović u najvažnijoj borbi. Ona boluje od spiralne mišićne atrofije.

Marketing tim Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa direktorkom Vanjom Kostić osmislio je humanitarnu akciju u kojoj učestvuju svi naši reprezentativci, konkretno, izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija, svi oni koji su se našli u protokolu meča sa Luksemburgom, stavili su svoj dres sa ovog meča na humanitarnu licitaciju.

Svi oni koji vole Srbiju i koji žele da pomognu, još uvek su u prilici da učestvuju u ovoj humanitarnoj licitaciji, a sav prihod biće usmeren na Vanjino lečenje.

Dresovi za licitiranje dostupni su na navedenom linku, a trenutni redosled najtraženijeg dresa je: Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković–Savić, Dušan Tadić... Licitacija traje do 18. septembra.

BONUS VIDEO: Doček olimpijaca u Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri