RAJKOVIĆ O DOLASKU U TSC: Želim da pomognem da ekipa još više napreduje i beleži dobre rezultate

Tanjug

08. 09. 2021. u 13:10

NOVI fudbaler TSC-a Slobodan Rajković izjavio je da je odluku o dolasku u Bačku Topolu doneo brzo, posle kratkih pregovora, u želji da doprinese rezultatima kluba.

РАЈКОВИЋ О ДОЛАСКУ У ТСЦ: Желим да помогнем да екипа још више напредује и бележи добре резултате

Foto: EPA-EFE/Lukas Schulze

- Sigurno je da sam stekao dosta iskustva igrajući u inostranstvu. Pokušaću da to prenesem na mlade igrače, što na terenu, što van terena - rekao je Rajković za klupski sajt.

On je u TSC došao kao slobodan igrač i potpisao je ugovor do kraja sezone 2022/23.

Rajković je pohvalio nove ekipe, istakavši da je to ambiciozan klub, koji donosi nešto novo u srpski fudbal, zbog čega se nije dvoumio oko dolaska.

Prema njegovim rečima, posebno mu je drago što mu je trener u klubu Mladen Krstajić, koji je igrao na istoj poziciji kao on danas, i koji mu je bio jedan od uzora.

- I sada sa 32 godine sigurno mogu da naučim nešto novo od njega. Verujem da svi mi zajedničkim radom, i mlađi i stariji igrači, možemo da napredujemo i da beležimo dobre rezultate - kazao je Rajković.

Sportski direktor TSC-a Mirko Jovanović rekao je da je klub izuzetno zadovoljan što se timu iz Bačke Topole pridružuje Rajković, izuzetno iskusan i kvalitetan štoper.

- Naš klub je jako puno dobio njegovim dolaskom. Pored igračkih kvaliteta, sigurno i personalno, jer samom njegovom pojavom na terenu, na treninzima u svlačionici, on će doprineti razvoju igrača - kazao je Jovanović.

TSC se trenutno, posle sedam kola u Superligi Srbije, nalazi na drugom mestu tabele sa 16 bodova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)