ŠOKANTAN VELEOBRT U KATALONIJI: Sapunica na relaciji Barselona i Mesi se nastavlja...

Novosti online

10. 08. 2021. u 08:20

Sapunica "Leo Mesi", poput najgledanijih latinoameričkih telenovela, ne prestaje da privlači pažnju globalne javnosti, a tokom večeri između ponedeljka i utorka dobila je novu peizodu i ponovo uzdrmala fudbalski svet.

ШОКАНТАН ВЕЛЕОБРТ У КАТАЛОНИЈИ: Сапуница на релацији Барселона и Меси се наставља...

Foto: Tanjug/AP

Naime, prema saznanjima medija iz Španije i Argentine katalonski klub je preko izvršnog direktora Ferana Revertera kontaktirao Argentinca i njegovog oca kako bi im izneo novu, poslednju ponudu.

Početak leta nije nagoveštavao aktuelnu situaciju na Nou Kampu, čelnici kluba uveravali su javnost da postoji usmeni dogovor sa Mesijem te da je pitanje produžetka saradnje samo formalnost.

Čekao se dan zvaničnog potpisivanja ugovora, a onda je poput bombe odjeknula vest da će zvezda španskog giganta karijeru nastaviti van kluba u kojem je proveo čitav dosadašnji seniorski staž.

Nakon inicijalne neverice usledio je rastanak, suze i pozdravi, dok je paralelno u Parizu počela euforija s obzirom na to da je iz Grada svetlosti odmah stigla ponuda na adresu osvajača šest zlatnih lopti.

A onda, usred noći, brojni mediji iz Argentine i Španije ponovo su probudili nadu katalonskih navijača. "Barselona poslala poslednju ponudu Mesiju", osvanuo je naslov na brojnim uglednim medijima pre prvih zraka sunca.

Prema tvrdnjama katalonskog Betevea, na koji su se pozvali i brojni drugi mediji poptut Mundo Deportiva i Olea, Barselona je najboljem igraču u istoriji ponudila poslednju ponudu, u nadi da još može da ga zadrži na Kamp Nou.

Isti izvor navodi da je izvršni direktor kluba, Feran Reverter, "glavni zadužen za rad na čudu" i koji će pokušati da pronađe rešenje za ostanak fudbalera pre nego što se ozvaniči njegov prelazak u Pari Sen Žermen.

Sa druge strane, As se na informaciju koja je obišla svet osvrnuo poredeći Barsu sa cirkusom, uz konstataciju da ovakva vest više liči na crva, ali i da je aktuelna situacija u klubu takva da ne bi čudila improvizacija rukovodstva Barselone koje se nalazi u viru konfuzije i gluposti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade