SVEČANA CEREMONIJA ZATVARANJA OI: Jovana Preković nosi zastavu Srbije

G. K.

07. 08. 2021. u 18:09

SNOVI jedan za drugim se ispunjavaju za karatistkinju Jovanu Preković. Šampionka je posle osvojenog zlata, dobila čast da nosi zastavu Srbije na zatvaranju OI u Tokiju koje će se održati danas od 13.00 časova na Olimpijskom stadionu.

СВЕЧАНА ЦЕРЕМОНИЈА ЗАТВАРАЊА ОИ: Јована Прековић носи заставу Србије

Foto: OKS

- Za mene će biti ogromna čast i zadovoljstvo nositi zastavu Republike Srbije na OI, pogotovo što su za mene ovo prve Igre i drago mi je da mi se svi sportski snovi polako ostvaruju - rekla je Prekovićeva, koja će ući u društvo Saše Starovića (Peking 2008), Milice Mandić (London 2012) i Tijane Bogdanović (Rio 2016) koji su na prethodnim zatvaranjima bili barjaktari.

Gledalaca, kao ni na otvaranju, neće biti, a zbog striktnih epidemioloških propisa, samo određeni broj članova nacionalnih timova će biti dozvoljen, dok je većinski deo bio prisiljen da napusti Japan najkasnije 48 sati po završetku svojih nastupa.

Oni koji nisu i koji će se naći na ceremoniji zajedno sa Jovanom su košarkašice, odbojkašice i vaterpolisti pošto su svoje bitke za medalje vodili jutros. Izabranice Zorana Terzića u meču za bronzu, a "delfini" za zlato, pokušavajući da Srbiji obezbede rekordnih devet olimpijskih medalja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024