"IGRALA SAM S NAJBOLJIM SVIH VREMENA": Nina Stojanović presrećna što je imala priliku da sa Đokovićem brani boje Srbije na OI u Tokiju

Novosti online

04. 08. 2021. u 17:00

SRPSKA teniserka Nina Stojanović predstavljala je Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju i singlu i miks dublu.

ИГРАЛА САМ С НАЈБОЉИМ СВИХ ВРЕМЕНА: Нина Стојановић пресрећна што је имала прилику да са Ђоковићем брани боје Србије на ОИ у Токију

FOTO: AP/Tanjug

Ona je u pojedinačnoj konkurenciji zaustavljena u drugom kolu od Grkinje Marije Sakari, dok je u paru sa svetskim brojem jedan Novakom Đokovićem stigla do meča za bronzu, ali nažaost njih dvoje nisu mogli da se bore za odličje, pošto Nole zbog povrede ramena nije mogao izađe na teren.

Nina Stojanović je na svom Instagram nalogu okačila fotografije sa Novakom Đokovićem i zahvalna je što je mogla da deli teren sa najboljim teniserom svih vremena.

- Samo ja znam kakav je osećaj izgubiti šansu da igraš najbitniji meč karijere i da se boriš za olimpijsku medalju. Takođe znam koliko me je ovaj teniski turnir ispunio emocijama i doneo mi toliko mnogo sreće. Hoću da kažem da sam zahvalna što sam uopšte bila među najboljim svetskim sporitstima i da mi je bila čast i privilegija da predstavljam Srbiju sa najboljim u istoriji sporta. Hvala vam svima na porukama podrške i ljubavi koje sam dobila od vas. Hvala vam! Godina se nastavlja, izazovi čekaju. Cenim svaki minut proveden u Tokiju - napisala je Nina Stojanović na Instagramu.

Podsetimo, Srbija je do sada na Olimpijskim igrama osvojila šest medalja - jedno zlato, jedno srebro i četiri bronze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina (@nina.stojanovic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima