PREGAŽENI HRVATI BACILI SRPSKU ZASATAVU U WC: Skandal na fudbalskoj utakmici u SAD

Novosti online

22. 07. 2021. u 10:31

FUDBALSKI klubu Ujedinjeni Srbi (United Serbians) iz Milvokija je prošle sezone bio šampion u Fudbalskoj ligi Viskonsina, a sada su blizu i da odbrane titulu!

ПРЕГАЖЕНИ ХРВАТИ БАЦИЛИ СРПСКУ ЗАСАТАВУ У WЦ: Скандал на фудбалској утакмици у САД

Foto: Serbina times

Oni su se plasirali u finale pošto su u polufinalu pobedili Hrvatske orlove (Croatian Eagles) i to ubedljivo 5:2, međutim posle meča došlo je do ružnih scena. Naime, na kraju meča hrvatski fudbaleri su bacili srpsku zastavu u toalet što je iznerviralo Srbe...

"Bacili su u toalet srpsku zastavu, koju smo pronašli kada su otišli. Kad gubite imate pravo i da se ljutite, ali treba biti dostojanstven, što oni nisu znali. Ove godine su za Orlove igrali neki mladi momci, koji znaju šta je fer-plej", rekao je fudbaler i prvi čovek kluba Mile Sever za "Serbian Times" koji je dodao da su pobedu proslavili uz živu muziku i pečenje.

Hrvatski fudbaleri su na kraju utakmice čestitali, ali nisu se zadržali na mini-proslavi posle susreta koji je bio odigran na terenima Sabornog hrana Svetog Save u Milvokiju pred 350 gledalaca.

"Na kraju su nam Hrvati čestitali, ruka ruci. Žao nam je samo što su gosti odmah otišli i nisu se poslužili hranom i pićem koje smo za njih spremili, valjda su bili razočarani jer su se ponadali pobedi", dodao je Sever.

Ujedinjeni Srbi će protiv Bruersa 25. jula igrati za titulu a koja bi donela plasman u Kup SAD.

Foto: Serbina times

 

(Serbian times)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)