"NISAM TOLIKI PATRIOTA, INTERESUJE ME SAMO PARTIZAN" Stanojević na konferenciji upitan za Zvezdu, njegov odgovor je šokirao mnoge! (VIDEO)

Novosti online

21. 07. 2021. u 12:55 >> 14:00

TRENER FK Partizan Aleksandar Stanojević izjavio je da je tim motivisan da pred svojim navijačima odigra dobar meč protiv Dunajske Strede u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

НИСАМ ТОЛИКИ ПАТРИОТА, ИНТЕРЕСУЈЕ МЕ САМО ПАРТИЗАН Станојевић на конференцији упитан за Звезду, његов одговор је шокирао многе! (ВИДЕО)

Foto: M.Vukadinović

Crno-beli sutra od 21 sat na stadionu u Humskoj dočekuju slovačkog predstavnika.

"Srećni smo i uzbuđeni što posle godinu i nešto igramo pred našim navijačima. Imali smo situaciju na Karađorđu, koju smo emotivno doživeli zbog povratka navijača. Jedva čekamo da počene utakmica, kadrovskih problema nemamo. Jedino Obradović, koji zbog udarca ima povredu mišića. Ostali su svi zdravstveno spremni za utakmicu. Nadam se da će uz podršku navijača to ići dobrom smeru", rekao je Stanojević na konferenciji za medije u Humskoj.

Trener crno-belih istakao je da je Dunajska težak rival, ali da veruje u svoj tim.

"To je zemlja u fudbalskom usponu, sastav je uglavnom od internacionalaca, trener im je iz Mađarske. Igraju u sistemu 3-5-2. Imaju jasno definisan sistem igre, podsećaju na reprezentaaciju Mađarske. Spremni smo, znamo odakle nam preti opasnost. Gledali smo sve pripremne utakmice. Sigurno smo oprezni, ali verujemo u nas. U dobrom smo momentu, ulazimo sa samopouzadnjem. Verujem da možemo da napravimo dobar rezultat", rekao je Stanojević.

Dodao je da će, u odnosu na prvi duel u sezoni protiv Proletera u Novom Sadu, sastav pretrpeti minimalne promene u sutrašnjem meču.

Stanojević je otkrio i da ga ne zanimaju šta će u Evropi uraditi ostali srpski timovi – Crvena zvezda u borbi za Ligu šampiona, kao i Vojvodina i Čukarički za Ligu konferencija.

– Nisam toliki patriota da razmišljam o srpskom fudbalu. Interesuje me samo Partizan i gledamo kako da mi odemo dalje. A, ljudi koji vode srpski fudbal treba da se bave tim stvarima. Imamo utakmice pre tri dana, sutra, pa onda opet… Bavim se samo Partizanom i samo nama želim sve najbolje – istakao je trener crno-belih na konferneciji za medije.

Kapiten i golman Vladimir Stojković raduje što će navijači ponovo biti na stadionu.

"Fudbal ponovi liči na fudbal uz navijače. Nadam se da će nam posle godinu i po dana to biti vetar u leđa", rekao je Stojković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)