ON JE POLJUBIO ZLATANA U USTA: Nekoliko sekundi kasnije Ibra ga je zasuo serijom udaraca

Novosti online

19. 07. 2021. u 18:56

NEKADAŠNjI fudbaler Ajaksa, Intera i Evertona, endi van der Mejde, čija karijera nije baš išla tokom koji su mu predviđali fudbalski stručnjaci, prisetio se vremena kad je svlačionisu u Ajaksu delio sa Zlatanom Ibrahimovićem.

ОН ЈЕ ПОЉУБИО ЗЛАТАНА У УСТА: Неколико секунди касније Ибра га је засуо серијом удараца

FOTO: EPA

Njih dvojica bili su u to vreme (početkom 2000-tih) smatrani za najveće talente Ajaksa i evropskog fudbala, a zbog slične naravi i velikog ega nisu se baš najbolje slagali - uglavnom zato što je svaki za sebe mislio da je najbolji igrač i predvodnik tima.

- Dok smo bili u Ajaksu, uvek smo sedili zajedno u busu. Jednom sam, dok je spavao, dobio homoseksualne sklonosti i samo sam ga poljubio u usta. Nekoliko sekundi kasnije zasuo me šamarčinama - prisetio se Endi u razgovoru za VTBL.

Dobro je i prošao kad se zna da je Šveđanin bosanskih korena majstor borilačkih veština.

Van der Mejde nije ni izbliza imao uspešnu karijeru kao Ibra. Posle ajaksa imao je kratke i neuspešne izlete u Interu i Evertonu, pokušao je i u PSV Ajndhovenu za koji nije zabeležio nijedan nastup, a karijeru je završio u nižerazrednom VK Emenu.

Iako je prema Ibri imao homoseksualne sklonosti, van Ajaksovog autobusa jurio je žene, pa mu je jedna sipala drogu u piće tokom boravka u Evertonu. Bio je i oženjen a iz tog braka ima dve kćerke.

- Bio sam loš otac i napustio ženu i decu, ali puno ljudi ne zna kakav sam problem imao - govorio je o tom delu svog života nestašni dečko holandskog fudbala, ali kaže da je sada okrenuo drugi list.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)