NEJMAR POBESNEO NA NAVIJAČE: "Terajte se Brazilci"!

Novosti online

09. 07. 2021. u 14:54

JEDNO od najvećih rivalstva u svetu fudbala, Argentine i Brazila ponovo se zahuktava.

НЕЈМАР ПОБЕСНЕО НА НАВИЈАЧЕ: Терајте се Бразилци!

FOTO: Tanjug

Južnoameričke reprezentacije boriće se u noći između subote i nedelje za trofej na Kopa Amerika, a u redovima domaće selekcije ne vlada dobra atmosfera. 

"karioka".

Pojedini navijači prizivaju prvi trofej Lionela Mesija sa Argentinom, jer smatraju da ga zaslužuje, pa čak su ga stavili ispred sopstvene reprezentacije.

To se nije dopalo zvezdi Brazila Nejmaru. 

- Ja sam Brazilac sa velikim ponosom i ljubavlju prema otadžbini. Oduvek sanjam da obučem brazilski dres i slušam pesmu naših navijača. Navijam za Brazil u bilo kom sportu, na bilo kakvom takmičenju. Ako se Brazilac takmiči u modeliranju, ja navijam za njega. Ako je u pitanju Oskar ili što god drugo, navijam za Brazilce. Gde god nastupa Brazil, ja mu dajem podršku. I pitam se: Ko je Brazilac i ne radi to isto? Ok, ja to poštujem, ali terajte se, napisao je Nejmar.

Slično razmišlja i Markinjoš, nakon što je poznati novinar Fabiola Andrade najavio da će navijati za Argentinu baš zbog Mesija.

- Teško je. Vidimo Brazilce, mnoge ljude koji rade u medijima koji su otvoreno protiv nas, koji ne navijaju za brazilsku reprezentaciju i koji nemaju zadovoljstvo i ne ponose se da nas gledaju i da nam pružaju podršku, rekao je saigrač Nejmara u reprezentaciji i ekipi Pari Sen Žermena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili