TERZIĆ GOVORIO O NESPORTSKOM POTEZU GOBELJIĆA: Pozvao sam ga odmah i rekao da će biti kažnjen, isto važi i za Kangu!

Novosti online

28. 05. 2021. u 15:15

CRVENA zvezda je osvojila Kup Srbije, a nesportsko ponašanje pojedinih fudbalera bacilo je senku na taj uspeh crveno-belih. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je kazne za Marka Gobeljića i Gelora Kangu nakon prostačkih ispada nakon finala Kupa.

ТЕРЗИЋ ГОВОРИО О НЕСПОРТСКОМ ПОТЕЗУ ГОБЕЉИЋА: Позвао сам га одмах и рекао да ће бити кажњен, исто важи и за Кангу!

FOTO: AP/Tanjug

Čekala se "dupla kruna" 14 godina, a to je sve palo u drugi plan. 

- Mi smo osudili to što je Gobeljić uradio. Svi igrači Zvezde moraju da budu svesni imena kluba i da budu primer nekim generacijama. Lični primer u svakom trenutku, mora da se pošalje poruka da smo mi Zvezda - rekao je Terzić, pa potom nastavio:

- Zvao sam ga odmah posle i rekao sam mu da će biti kažnjen. Biće i Kanga kažnjen, klub mora da pošalje poruku. Možemo mi da razumemo da je to strast, energija, da su to emocije, ali u svakom trenutku moraju da se ponašaju sa skladom imena Crvene zvezde - zaključio je Terzić u razgovoru s medijima.

Gobeljić je prvo nakon penal serije skinuo šorc ispred golmana Partizana Vladimira Stojkovića, potom je "uhvaćen" kako pokazuje srednji prst igračima crno-belih da bi veče završio snimkom uvredljivih poruka iz svlačionice. 

Gelor Kanga je takođe imao prostački ispad kada je nakon osvajanja kupa pokazivao međunožje fudbalerima Partizana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)