SKANDALOZAN SNIMAK GOBELJIĆA IZ SVLAČIONICE: Fudbaler Zvezde nastavio sa sramnim vređanjem Stojkovića (VIDEO)

Novosti online

27. 05. 2021. u 08:27

POSLE skandaloznog ponašanja na terenu stadiona Crvene zvezde, gde je skinuo šorts pred kapitenom Partizana Vladimirom Stojkovićem, Marko Gobeljić je i u svlačionici nastavio da vređa golmana crno-belih.

СКАНДАЛОЗАН СНИМАК ГОБЕЉИЋА ИЗ СВЛАЧИОНИЦЕ: Фудбалер Звезде наставио са срамним вређањем Стојковића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Potencijalni reprezentativac Srbije je uključio kameru i nekome poslao video poruku, u kojoj je uputio novi niz uvreda na račun golmana crno-belih :"Siluj sad, Mustafa. Siluj, ajde".

Naravno, čim je dospeo na društvene mreže, taj snimak je postao viralan. A ponašanje fudbalera Zvezde je za svaku osudu.

Podsećanja radi, zbog Gobeljićevog ružnog gesta na terenu, trener Zvezde Dejan Stanković izvinio se i u lično ime i u ime kluba, a ispred crveno-belih izvinio se i sportski direktor Mitar Mrkela, koji je najavio kaznu za fudbalera.

Taj uvredljiv gest osudili su mnogi iz Partizana, štoper Bojan Ostojić rekao je da to govori o "njegovom ličnom i klupskom vaspitanju", rezervni golman crno-belih uzvratio mu je na uvredama da je "jednom klošar - uvek klošar", vezista Partizana Bibaras Natho rekao je da ga je sramota što je igrao u istoj utakmici sa Gobeljićem...

Sve ovo je baclo senku na slavlje crveno-belih nakon prve duple krune za klub posle 14 godina. A šta će tek da bude posle poruke iz svlačionice pokazaće dani pred nama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!