POTROŠIO CELU UŠTEĐEVINU, SAD PRODAJE PITE: Srpski muzičar priznao da je u krizi, započeo novi posao

Novosti online

03. 05. 2021. u 11:55

MUZIČAR Filip Pat priznao je da je u krizi, s obzirom da je potrošio ušteđevinu, a nije nastupao više od godinu dana.

ПОТРОШИО ЦЕЛУ УШТЕЂЕВИНУ, САД ПРОДАЈЕ ПИТЕ: Српски музичар признао да је у кризи, започео нови посао

Foto: Printscreen

On je otkrio da je zbog situacije sa finansijama započeo novi posao i sada pravi i prodaje pite. 

Filip je ispričao da ni njega nije zaobišla finansijska kriza u kojoj su se, zbog pandemije korona virusa, našli mnogi muzičari, te da je zbog toga došao na ideju da, pored muzike, pokrene još jedan biznis.

- Nema primanja u muzici i ja sam čovek od akcije. Od starta sviram violinu drugačije od drugih. To što sam imao para potrošio sam, i razmišljao sam koji posao ima najmanja ulaganja i shvatio sam da je to to i krenuo da proizvodim pite. Najviše prodajem krompiruše, sir i meso. A malo manje podjednako dobre sa malinom i vanilom - rekao je Pat u jutarnjem programu.

Filip je, inače, prošle godine treći put stao na "ludi kamen", sa suprugom Mašom Garić, sa kojom je nedavno dobio i prinovu.

Prethodno je bio u braku sa Milicom Stevanović, a Filipova prva supruga bila je pevačica Leontina Vukomanović, sa kojom ima ćerku Luciju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)