BRAVO, LJUBAVI TATINA: Željko Joksimović se javno pohvalio ćerkom, ima razlog za slavlje (VIDEO)

Novosti online

03. 05. 2021. u 09:49

POPULARNI srpski pevač Željko Joksimović (49) podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama koliko je ponosan zbog uspeha ćerke Mine Joksimović u inostranstvu.

БРАВО, ЉУБАВИ ТАТИНА: Жељко Јоксимовић се јавно похвалио ћерком, има разлог за славље (ВИДЕО)

Foto: Instagram

Naime, pesma koju je ona radila beleži odlične rezultate u istočnoj Evropi.

- Ponos! Bravo, ljubavi tatina - napisao je on u opisu snimka, u kom se vidi kako mediji iz pomenutog dela "starog kontinenta" izveštavaju o Mini, a na toj objavi je prikupio preko 21.000 pregleda.

- Hvala tata, bez tvoje podrske i znanja koje si mi preneo ne bih ostvarila ovoliki uspeh! - odgovorila je njegova mezimica, a zatim se oglasila na svom profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

- Pesma "Run Away", koju sam komponovala, napisala tekst i otpevala, na moju veliku radost ostvarila je veliki uspeh! Ovu pesmu sam napisala i otpevala za 10 minuta - napisala je Mina na Instagramu.

- Trenutno se nalazi na top listama i radio stanicama širom Rusije i baltičkih zemalja kao i na TV kanalima. Nisam očekivala da će se ovako daleko čuti! Nadam se i verujem da je Evropa sledeća - napisala je Mina na svom Instagram profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu