S*KSI ANASTASIJA BUDI MAŠTU: Cecina ćerka uživa u Meksiku, zbog njenih fotki gori Instagram! (FOTO)

M. Ć.

15. 04. 2021. u 23:17

ČINI se da, u poslednje vreme, Anastasija Ražnatović kači provokativne slike na "Instagram" više nego ikada, a poslednje su sa egzotične destinacije.

С*КСИ АНАСТАСИЈА БУДИ МАШТУ: Цецина ћерка ужива у Мексику, због њених фотки гори Инстаграм! (ФОТО)

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Cecina ćerka ovih dana uživa u meksičkom gradu Tulumu, gde često borave i svetske zvezde, a posebno je interesantno gde je odsela. Hotel Casa Malca je nekada bio kuća pokojnog narko-bosa Pabla Eskobara.

Njene obožavaoce, međutim, više interesuju vrele fotografije sa plaže, nego iz Pablove kuće. Tasa je, po ko zna koji put, pokazala svoje izvajano, preplanulo telo, dok se iza nje sve talasa.

Pratioci su, očekivano, nanizali komplimente, ali i simbole kojima joj jasno poručuju da je vatrena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)