OVO JE ROĐENI BRAT ĐULETA IZ "VAN GOGA" Obojica su muzičari iz čuvenih bendova i jako su bliski (FOTO)

Novosti onlajn

03. 04. 2021. u 22:46

MANjE je poznato da je Đuletov brat Ljuba jedan od osnivača i član benda "Električni orgazam", a Đule kaže da su brat i on uvek imali podršku porodice.

ОВО ЈЕ РОЂЕНИ БРАТ ЂУЛЕТА ИЗ ВАН ГОГА Обојица су музичари из чувених бендова и јако су блиски (ФОТО)

Foto: Printscreen/Jutjub

- Moj stariji brat Ljuba od koga sam naučio dosta o muzici je zapravo i presudio da ja stavim trzalicu u džep i gitaru na rame - rekao je Đule Van Gog gostujući u muzičkom šou programu "Studio", koji je emitovan na programu RTS1.

Foto: Printscreen/Jutjub

- Porodica je davala podršku i voleli su to što smo umeli da otrgnemo stvarnost od zaborava. Ljuba kroz klavijaturu, ja kroz to neko "dinge-dinge-dinge" (sviranje gitare) i dan danas. Ali zanimljiva je situacija: mama je bila na mnogim našim koncertima, a tata nije bio ni na koncertu Električnog orgazma ni na koncertu Van Goga. Verovatno negde prećutno je umeo da odglumi da je ljut što niko nije završio fakultet... Ali gde god bio gore, anđele, oče, srećni smo! Najbitnije je da smo zdravi, srećni, duhovno posvećeni muzici, kako živimo od toga – tako živimo za muziku - kazao je.

Đule je na početku emisije izveo obradu pesme „Ima vremena za ljubav“ Lea Martina, prema kome, kako kaže, gaji neverovatno poštovanje: „Leo Martin je jedan od junaka moje mladosti, a ovo je jedna od pesama koje su ukrasile moje detinjstvo.“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)