IVAN GAVRILOVIĆ PROGOVORIO O MARIJI MILOŠEVIĆ: Htela je da pobegne, to je bila zabranjena ljubav!

Novosti online

03. 04. 2021. u 12:46

DENSER Ivan Gavrilović, koji je sada u rijalitiju "Parovi", bio je u vezi sa Marijom Milošević, ćerkom tadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića i Mire Marković.

ИВАН ГАВРИЛОВИЋ ПРОГОВОРИО О МАРИЈИ МИЛОШЕВИЋ: Хтела је да побегне, то је била забрањена љубав!

Foto: Printskrin/Arhiva VN

Javnost bruji o detaljima života porodice Milošević zbog serije "Porodica", koja je ove nedelje emitovana na RTS , a Gavrilović je u rijalitiju "Parovi", otkrio zanimljive detalje iz perioda kada je bio u vezi sa Marijom Milošević.

- Meni je bilo jako neprijatno, policajci su morali da nam donose sve živo. To je sve bilo normalno - počeo je Ivan, a potom ispričao zašto je njihova veza prekinuta.

- Tada su bile priče da sam ja bio "ubačeni element" jer su mislili da ja radim za nekoga. Bila je jedna večera posle koje smo završili vezu. To je bila zabranjena ljubav, sigurno. Ja nisam bio iz tog njihovog sveta, bio sam tu neplanirano. Ona je htela da pobegne iz tog sveta. Bilo je situacija kada smo bežali, odemo kod mene na par dana. Jake su to frustracije, ali živelo se... Sediš kući, sve je bilo u fulu. Mi smo uživali. Imali smo i neke planove, ali je to posle bilo završeno. Ima tamo hiljadu soba, imali smo odnose tamo...  - ispričao je Ivan.

- Da li ste pričali o deci, porodici - interesovalo je ukućane vile "Parova".

- Nismo planirali porodicu tada, ona je imala 30 godina. Bili smo svesni da ne možemo da izdržimo u toj vezi. Bilo nam je lepo, ona je mnogo volela muziku. Slušala je nas dens, i strane pesme. Imali smo neke zajedničke teme uvek.

- Kako se ljubi Marija, da li bolje nego Milijana? - pitao je Milutin Radosavljević Mili, misleći na Milijanu Bogdanović, sa kojom Ivan ima aferu u rijalitiju.

- Pa super, ali nije bolje. Do sad s kim sam se u životu poljubio, najlepše je sa Milijanom - odgovorio je Gavrilovć pa nastavio:

- Imali smo sve živo, posluženje, ljudi su nam donosili klopu, dvodvoravali se njoj. Donosili nam hranu u krevet i tako dalje...Služavke su uvek spremale nešto. Sve je bilo po našem.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri