SRPSKA STARLETA DOBILA NAGRADU: Soraja se pohvalila na Instagramu, a komentari samo pljušte! (VIDEO)

Novosti online

01. 04. 2021. u 16:22

POZNATA starleta Soraja Vučelić pohvalila se da je u Turskoj, gde boravi, da je dobila nagradu za modnu ikonu godine u toj zemlji.

СРПСКА СТАРЛЕТА ДОБИЛА НАГРАДУ: Сораја се похвалила на Инстаграму, а коментари само пљуште! (ВИДЕО)

Foto Instagram/sorajavucelic

Ona je, naime, objavila seriju fotografija iz Turske, a posebno mesto našle su one na kojima pozira sa nagradom.

Na Instagramu pljušte čestitke, a ona je kratko i ponosno napisala: "Modna ikona godine".

- Želim da vam zahvalim na divnoj organizaciji i naravno pre svega na nagradi koju ste mi dodelili. Najbolja međunarodna ikona godine 2021, srećna sam što sam bila deo ove ceremonije i sve pohvale za Gossip Media Group - uz snimak dodela nagrade na kraju napisala je starleta.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju