"POGLEDAM U NEBO I OSETIM DA SI TU": Karamela podelio potresnu poruku na godišnjicu smrti Ksenije Pajčin (FOTO)

Novosti online

16. 03. 2021. u 11:21

PEVAČICA Ksenija Pajčin tragično je nastradala na današnji dan, 16. marta 2010. godine kada ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

ПОГЛЕДАМ У НЕБО И ОСЕТИМ ДА СИ ТУ: Карамела поделио потресну поруку на годишњицу смрти Ксеније Пајчин (ФОТО)

Foto: M. Labudović/ Arhiva "Novosti"

Na dan njene smrti svi koji su je voleli prisećaju se pevačice, a njen najbolji prijatelj voditelj Goran Stojićević Karamela podelio je na Instagramu njihovu zajedničku fotografiju. 

- Tako bih te rado vratio na zemlju. Jednostavno da pričamo i da provedemo vreme zajedno. Onda pogledam u nebo i osetim da si tu - napisao je on u opisu. 

Podsetimo, prema izvorima bliskim istrazi, otkriveno je da je Ksenijino telo bilo u hodniku, a Filipovo u sobi, dok je pored njega bio pištolj.

Pevačica je imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je maneken imao samo izlaznu ranu na temenu, što je ukazalo na to da je Filip ubio Kseniju, a onda pucao u sebe.

Spekulisalo se o tome da su se njih dvoje svađali danima pred ovu tragediju, a da je nakon kobnog sukoba Ksenija obukla jaknu i krenula iz stana, ali ju je Filip ubio na vratima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)