UDES NAJAVIO TRAGEDIJU? Pre nego što je ubio Kseniju Pajčin, a zatim izvršio samoubistvo, Filip Kapisoda i pevačica za dlaku izbegli smrt!

Novosti online

15. 03. 2021. u 23:17

SUTRA se navršava 11 godina od tragične smrti pevačice Ksenije Pajčin i njenog dečka Filipa Kapisode, a javnost i dalje interesuje razlog zbog kojeg je te kobne martovske noći crnogorski maneken digao ruku na svoju devojku, a potom izvršio samoubistvo.

УДЕС НАЈАВИО ТРАГЕДИЈУ? Пре него што је убио Ксенију Пајчин, а затим извршио самоубиство, Филип Каписода и певачица за длаку избегли смрт!

Foto: Printskrin

Iako je njihova veza bila turbulentna, praćena brojnim svađama i raskidima, malo ko pamti da se neposredno pred stravičan zločin dogodila jedna neverovatna stvar prilikom koje su Pajčinova i Kapisoda jedva ostali živi.

Naime, jedan od žitelja naselja Barajevo prisetio se saobraćajne nesreće koju su Ksenija i Filip doživeli krajem januara 2010. godine, dva meseca pred tragičan zločin, kada su se automobilom kojim je Filip upravljao udarili u trafo-stanicu nedaleko od sela Lisovići, gde Ksenija ima vikendicu u koju su pošli.

- Bilo je hladno i klizavo, oni su se automobilom zakucali u trafostanicu. Nakon toga odveženi su u bolnicu gde im je ukazana pomoć. Pričalo se da su se sporečkali tokom vožnje i da je zato došlo do nesreće, što je bila jasna naznake da nešto nije u redu. Nakon dva meseca kao grom je odjeknula vest da je Filip ubio Kseniju, a zatim i sebe - naveo je stariji gospodin koji je želeo da ostane anoniman.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)