TANJA SAVIĆ ZAPALILA INSTAGRAM: Pevačica objavila sliku sa sestrom, svi kažu da su kao bliznakinje (FOTO)

Novosti online

15. 03. 2021. u 10:44

PEVAČICA Tanja Savić se poslednjih meseci nalazi u žiži javnosti zbog borbe za starateljstvom koju vodi sa ocem svojih sinova, Dušanom Jovančevićem.

ТАЊА САВИЋ ЗАПАЛИЛА ИНСТАГРАМ: Певачица објавила слику са сестром, сви кажу да су као близнакиње (ФОТО)

Foto: Instagram

Otkako je Dušan odveo njihovu decu - Maksima i Đorđa u Australiju, navodno bez njene dozvole, Tanja boravi u rodnom Smederevu u porodičnoj kući.

Ona redovno deli fotografije sa članovima porodice, a jasno je da najviše vremena provodi sa sestrom Biljnom, te često ističe da joj je ona upravo i najveća podrška.

Tanja je sada objavila njihovu zajedničku fotografiju, a uz to je napisala emotivnu poruku:

- Moja sreća, moja radost. Moj najveći oslonac. Sestra. Još malo i slavimo Biki moja. Naravno da ćemo sve podeliti sa vama.

Međutim, ono što je mnogima privuklo pažnju je ogromna sličnost između njih neverovatna, te bi većina pomislila da su i bliznakinje. Inače, Biljana se gotovo nikad ne eksponira u javnosti, iako je stalno uz Tanju. 

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!