"NIKO NIKADA KAO TI": Jelena Karleuša i Marija Šerifović potresnim objavama obeležile godišnjicu smrti Šabana Šaulića (FOTO)

Novosti online

17. 02. 2021. u 08:42

NA današnji dan, 17. februara 2019. godine preminuo je kralj narodne muzike Šaban Šaulić, a pevačice su evocirale uspomene na pokojnog pevača.

НИКО НИКАДА КАО ТИ: Јелена Карлеуша и Марија Шерифовић потресним објавама обележиле годишњицу смрти Шабана Шаулића (ФОТО)

Foto: V. Danilov/Novosti arhiva

Jelena Karleuša objavila je kolaž fotografija sa pokojinim pevačem, koje su nastale tokom snimanja Zvezda Granda, a uz objavu dodala je i tužan smajli.

Marija Šerifović objavila je zajdničku fotografiju sa Šaulićem, a zatim i jednu na kojoj je Šaban pozirao na njegovom omiljenom mestu, u Krčedinu, gde je često odlazio da peca i odmara.

- Niko nikada kao ti. Bilo jednom i više nikada - napisala je Maraija uz objavu i dodala nekoliko emotikona srca, a njena objava rastužila je mnoge.

Podsetimo, Šaban je 16. februara 2019. godine imao nastup u klubu Farinda u Bilefeldu. Nekoliko sati posle nastupa, 17. februara ujutru, tragično je stradao Šaban, kao i njegov klavijaturista Mirsad Kerić.

Saobraćajnu nesreću, u kojoj su Šaban i Mirsad izgubili život, izazvao je Nemac, turskih korena, Alsin Levent (36) koji je optužen za dvostruko ubistvo iz nehata, nanošenje telesne povrede iz nehata, kao i opasne radnje u saobraćaju te vožnju bez vozačke dozvole.

Kako je kasnije ustanovljeno, Alsin Levent je na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole, a bio je i pijan kada je u automobilu "mazda 6" izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini Gitersloha. Kako je utvrđeno, Levent je vozio brzinom od 160 km/h, na mestu gde je u tom trenutku bilo dozvoljeno voziti 80 km/h.

Okružni sud u Giterslou je početkom 2020. otkazao prvo ročište, zbog pandemije, a prema navodima Okružnog suda, Levant je priznao krivicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)