NAKON RAZVODA I TEŠKOG PERIODA: Bane Mojićević - "Dugo odlazim kod psihoterapeuta, to je nešto najbolje što sam uradio za sebe"

Novosti onlajn

14. 02. 2021. u 14:17

PEVAČ Bane Mojićević otkrio je da radi na sebi i da redovno posećuje psihoterapeuta.

НАКОН РАЗВОДА И ТЕШКОГ ПЕРИОДА: Бане Мојићевић - Дуго одлазим код психотерапеута, то је нешто најбоље што сам урадио за себе

Foto: Printscreen/Instagram/mojicevic.bane

- Ništa se posebno ne dešava, ništa krucijalno što bi promenilo moj život. Uglavnom odmaram, provodim vreme sa klincima, sam sa sobom, radim na svom generalno energetskom stanju. U kontinuitetu već veoma dugo odlazim kod psihoterapeuta i smatram da je to nešto najbolje što sam uradio za sebe. Svi poistovećuju odlazak kod psihijatra sa odlaskom kod psihoterapeuta i odmah to povezuju sa nekom psihičkom dijagnozom. To zapravo nema veze jedno sa drugim. Prosto radim na sebi i želim da napredujem u svom životu. Želim da prevaziđem sve to što me koči i u čemu sam sebe kočim - rekao je Bane za Toksik TV. 

Foto: Printscreen/Instagram/mojicevic.bane

Podsetimo, Bane Mojićević razveo se od svoje supruge Milice, i tada je ispričao da im je oboma bolje otkada nisu zajedno.

- Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji - rekao je Bane. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!