O NJEMU JE SNIMLJEN FILM, PREŽIVEO JE NAPAD SERIJSKOG UBICE: Preminuo Lari Flint, osnivač poznatog magazina za muškarce (FOTO)

Tanjug

11. 02. 2021. u 00:41

OSNIVAČ poznatog magazina za muškarce Hastler i medijska ličnost, Amerikanac Lari Flint, preminuo je u sredu u 79. godini, javio je sajt TMZ.

О ЊЕМУ ЈЕ СНИМЉЕН ФИЛМ, ПРЕЖИВЕО ЈЕ НАПАД СЕРИЈСКОГ УБИЦЕ: Преминуо Лари Флинт, оснивач познатог магазина за мушкарце  (ФОТО)

Foto: EPA

Izvori bliski porodici kažu da je preminuo od srca ujutro po kalifornijskom vremenu.

Više od 50 godina, Flint je bio jedan od najvećih imena u industriji zabave za odrasle - pokrenuo je Hastler 1974. godine, koji mu je doneo slavu i bogatstvo, ali i brojne probleme sa zakonom.

Mnogi od problema su prikazani u filmu "Narod protiv Larija Flinta", dobitniku Oskara iz 1996. godine, u kojem ga je glumio Vudi Harleson.

Flinta je 1978. godine upucao serijski ubica Džozef Pol Frenkin, zbog čega je ostao paralizovan od kukova nadole i bio je u invalidskim kolicima, trpeći konstantne bolove.

Ženio se pet puta, a na kratko je pokušao i da se kandiduje za predsednika Amerike 1984. godine i za guvernera Kalifornije 2003. godine.

Iza sebe je ostavio je pet ćerki i sina, kao i brojne unuke i praunuke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)