KOLIKO NOVCA JE BRED DAO DŽENIFER POSLE RAZVODA? Otkriveni detalji ljubavnog kraha omiljenog glumačkog para na svetu

Novosti onlajn

01. 02. 2021. u 22:00

KADA su se razveli pre 15 godina, Bred Pit i Dženifer Eniston bili su dve najveće filmske zvezde na svetu.

КОЛИКО НОВЦА ЈЕ БРЕД ДАО ЏЕНИФЕР ПОСЛЕ РАЗВОДА? Откривени детаљи љубавног краха омиљеног глумачког пара на свету

Foto EPA

Tokom njihove veze, Pit je zaradio milione glumeći u filmovima Borilački klub, Sneč i Ocean’s 11. Dženifer je sa druge strane, imala 1.000.000 dolara po epizodi ''Prijatelja''. Međutum, kada su se venčali 2000. godine nisu potpisali predbračni ugovor.

Sada je iskrslo pitanje koje sve kopka - koliko je koštao razvod Breda Pita i Dženifer Eniston?

Za početak, oni su se upoznali 1994. godine nešto pred početak emitovanje serije ''Prijatelji'', ali su par postali nekoliko godina godina kasnije, da bi se venčali jula 2000. godine u Malibuu. Bred Pit se čak pojavio u epizodi "Prijatelja" i to je bila jedna od najgledanijih epizoda celog serijala, piše "Cheatsheet".

''Prijatelji'' su se završili 2004. godine, a Dženifer je zajedno sa Bredom  renovirala vilu i rekla da je vreme za proširenje porodice. Nedugo zatim , Bred je krenuo u snimanje čuvenog filma ''Gospodin i gospođa Smit'' i svi manje-više znamo šta se desilo zatim.

Foto: Instagram

Dok kraja te godine, sve se promenilo, a oni su zvanično januara 2005. godine objavili da se razvode. Zato što su se venčali u Kalifoniji i nisu imali predbračni ugovor, Dženifer je imala pravo na polovinu Bredovog bogatstva.

U to vreme, Pit je zarađivao malo više od Dženiufer, ali ne mnogo. Nju nije zanimao njegov novac. Rastanak je bio obostran te je razvod bio brz i lak, a sve je završeno oktobra 2005. godine. Eniston je dobila njihovu kuću na Beverli Hilsu koja je vredela 29.000.000 dolara i zadržala manji udeo u njihovoj producentskoj kompaniji "Plan B".

Kad se taj razvod uporedi sa Bredovim i Anđelininim razvodom koji još uvek nije ni završen, to je kao noć i dan. Oni su raskinuli 2016. godine i bili poznati pod imenom "Branđelina", ali ni 5 godina nakon nisu uspeli da da finaliziraju razvod jer nisu podelili starateljstvo i imovinu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!