CECA OTKRILA DA ANASTASIJA NE ŽELI DUET SA NJOM: Možda se predomisli - možda budem te sreće!

Novosti onlajn

03. 01. 2021. u 21:07

CECA Ražnatović je otkrila kako je proslavila Novu godinu, a onda istakla kako će proslaviti Božić.

ЦЕЦА ОТКРИЛА ДА АНАСТАСИЈА НЕ ЖЕЛИ ДУЕТ СА ЊОМ: Можда се предомисли - можда будем те среће!

Foto: Instagram

- Nije mi bilo neobično, ja volim da budem sa svojom porodicom i prijateljima, isto volim i da nastupam i da budem sa svojom publikom. Sad je takva situacija, nadam se da će se stišati i da ćemo nastaviti da živimo normalno.

Ceca je istakla da u Novoj godini nema velikih želja, ali da vredno radi na novom albumu i da se nada da će uskoro izaći.

- Nemam posebnih želja, a situacija nas je naučila da ne možemo ništa da planiramo. Radim na albumu, pa videćemo. Pustite me, jer nemam ništa novo da kažem. Ja bih najviše volela da mogu da se pohvalim novim materijalom, ali nisam te sreće. Nadam se da ćemo u novoj godini imati više motiva za našto drugačije.

Ona je istakla da je kod Ražnatovića Deda Mraz stigao na vreme i uručio poklone svima.

- Naravno, Deda Mraz nikad nije kasnio pa ni ove godine, bilo je paketića i svega. Nema greške nikad. Isto će biti i za Božić, u najužem krugu porodice, nema nikakvih promena.

Ceca je otkrila da njena ćerka Anastasija Ražnatović odbija duet sa njom, a onda otkrila da se sin Veljko Ražnatović vredno priprema za predstojeće bokserske mečeve.

- Ne postoji nagoveštaj, ja želim, ali ona ne želi duet. Možda se predomisli, možda budem te sreće. Bokser se sprema za veliki meč, meč će biti u Moskvi, držimo mu palčeve i navijamo za njega. Gledam i navijam. Iskoristila bih priliku da mom unuku čestitamo sedam meseci  - završila je Ceca u emisiji "Premijera Vikedn specijal".

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)