ŽENA TIKE ARSIĆA SE OGLASILA PRVI PUT POSLE NJEGOVE SMRTI: LJubavi moja, prevario si nas! Nije lako nositi tu težinu... (FOTO)

Novosti onlajn

10. 12. 2020. u 22:47

BALERINA Jelena Arsić za Tihomira se udala 2011. godine, a svaki dan proveden sa njim bio je ispunjen ljubavlju.

ЖЕНА ТИКЕ АРСИЋА СЕ ОГЛАСИЛА ПРВИ ПУТ ПОСЛЕ ЊЕГОВЕ СМРТИ: Љубави моја, преварио си нас!  Није лако носити ту тежину... (ФОТО)

Foto: Instagram/Printscreen

Tihomir je umro od raka pankreasa 7. decembra, a Jelena mu je na mrežama posvetila emotivnu poruku.

- Ljubavi moja! Živeo si glasno, a otišao tiho. Prevario si nas! Onako, kako to rade pristojni ljudi, sa dušom! Ono što znam, sigurno, imao si "VIŠAK"... Višak lepote, talenta, duše, strasti, ljubavi, radoznalosti... Nije lako nositi tu težinu - napisala je ona na Instagramu.

Jelena je posle Tikine smrti ovako govorila:

- Plašio se korone i nije želeo da ga odvedemo u bolnicu jer bi zbog svoje teške bolesti bio izolovan i niko ne bi mogao da mu dođe u posetu. Nije želeo da umre sam… Želja mu je bila da poslednje dane života provede sa porodicom i to smo mu ispunili. Deca i ja bili smo mnogo vezani za njega i mnogo teško podnosimo njegov odlazak.

- Bolest mu se proširila i na mozak i poslednjih pet dana nije mogao da govori. Od toga, tri dana bio je u komi. Receptori za bol su mu se poremetili, tako da je na onaj svet otišao u miru i bez ikakvih bolova. Sve vreme u njegovom okruženju bile su njegove tri ćerke, Milica, Lenka i Vera, sin Arsenije i ja. U njegovim poslednjim trenucima života svi smo ga držali za ruke - skrhana od bola pričala je supruga Tihomira Arsića.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)